2012-07-06 12:39:29
Φωτογραφία για 24χρονος Έλληνας κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό για το αυτοκίνητο του μέλλοντος
Συνεχίζονται οι διακρίσεις των νέων Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό O 24χρονος Κρητικός Γιώργος Χρονάκης σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος και κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό που διεξάγουν για απόφοιτους συγκεκριμένων πανεπιστημίων οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες Το πρωτοποριακό αυτοκίνητο που σχεδίασε ήταν για λογαριασμό της Aston Martin και εντυπωσίασε ακόμη και τους Γιαπωνέζους σχεδιαστές αυτοκινήτων, ενώ ακόμα και στελέχη μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως έχουν έρθει σε επαφή μαζί του με σκοπό να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Γιώργος είχε περάσει στις Πανελλήνιες και είχε μπει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Δεν ήταν όμως αυτό που ήθελε κι έτσι οι γονείς του τον βοήθησαν να φύγει για την Αγγλία, όπου μπήκε στο Πανεπιστήμιο Convetry University Art and Design.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα του Νίκου Χρονάκη, ο Γιώργος «Παράλληλα δούλευε επί έναν ολόκληρο χρόνο πάνω στο συγκεκριμένο project. Ήθελε να λάβει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό για το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Και τα κατάφερε. Βγήκε πρώτος σχεδιάζοντας ένα μοναδικό αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της επόμενης 25ετίας»
Kafeneio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ