2012-07-06 15:08:33
Φωτογραφία για Έβαζαν όσους ήθελαν, πλήρωναν όσο ήθελαν…
 

Ένα ακόμη σημείο που πρέπει να διαβάσετε, έχει να κάνει και με τα έξοδα που είχε η ΠΑΕ στους εντός έδρας αγώνες. Το συμπέρασμα των ορκωτών λογιστών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: «Από τον έλεγχο μας σε ότι αφορά τις δαπάνες που περιλαμβάνονται στις εκκαθαρίσεις αγώνα διαπιστώνουμε πώς δεν υφίσταται καμιά είδους πολιτική  αμοιβών ούτε τέθηκε υπόψη μας έγκριση από το ΔΣ ή από άλλο εξουσιοδοτημένο όργανο της ΠΑΕ που να καθορίζει τις ανάγκες σε αριθμό υπαλλήλων που απαιτούνται σε κάθε αγώνα αλλά ούτε και τον τρόπο καθορισμού της αμοιβής των υπαλλήλων που συμμετέχουν στις διάφορες υπηρεσίες.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ελεγκτικές διαδικασίες από πλευράς μας να περιορίζονται μόνο σε ότι προκύπτει και ότι εμφανίζουν αυτές οι καταστάσεις. Διαπιστώνουμε ουσιαστική έλλειψη διαδικασιών σε ότι αφορά τις ανωτέρω δαπάνες. Επιπρόσθετα στις καταστάσεις που τέθηκαν υπόψη μας διαπιστώσαμε:

Περιπτώσεις μη αναγραφής ΑΦΜ σε πρόσωπα που συμμετέχουνΠεριπτώσεις καταστάσεων που δεν υπογράφουν όλα τα άτομα που λαμβάνουν αμοιβέςΠεριπτώσεις υπαλλήλων στους οποίους φαίνεται να καταβάλλονται ποσά αμοιβών αλλά απουσιάζει το είδος υπηρεσίας που παρείχαν.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ