2012-07-06 21:25:39
Φωτογραφία για Ανεξάρτητοι Έλληνες: Θα μιλήσει σήμερα για διαπραγμάτευση ο κ. Σαμαράς;
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, σε δήλωσή του υποστήριξε, ότι το μόνο ενδιαφέρον κατά τη σημερινή ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων είναι το "εάν θα τολμήσει ο κ. Σαμαράς, έστω και για τα μάτια του κόσμου, να ψελλίσει τη λέξη διαπραγμάτευση με την οποία παρέσυρε και υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών".

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε επίσης, ότι την έννοια της διαπραγμάτευσης την εγκατέλειψε ήδη "ο υπουργός του κ. Στουρνάρας και την παρέπεμψε στις καλένδες".

Ο κ. Ζώης χαρακτήρισε τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χόρστ Ράϊχενμπαχ "επίτροπο- πρωθυπουργεύοντα", ο οποίος -όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων- έκανε προγραμματικές δηλώσεις μετά τις επισκέψεις του στα υπουργεία. Πρόσθεσε επίσης ότι "σήμερα θα παρακολουθήσουμε και την ανάγνωσή τους στη Βουλή απ' τον κ. Αντώνη Σαμαρά".


Στο μεταξύ, σε δήλωσή του, ο γραμματέας Εργασιακών Θεμάτων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μανώλης, τόνισε, ότι το "κούρεμα" στα ταμεία, η βαθιά ύφεση στην οικονομία, η έκρηξη της ανεργίας και τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στην αγορά, οδηγούν το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας σε ασφυξία και στάση πληρωμών, παρά τη μείωση των συντάξεων κατά 50%.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη "η εφιαλτική αυτή πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζεται ούτε με τα ευχολόγια στο κείμενο συμφωνίας της συγκυβέρνησης, ούτε με περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις" αλλά "απαιτούνται συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές, αντίθετες με αυτά που υποδεικνύει η τρόικα".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ