2012-07-07 08:19:26
Φωτογραφία για Με απέλυσαν επειδή μοιάζω με Αιγύπτια
Η 28χρονη Francine Siddaway απολύθηκε από το νοσοκομείο Addenbrooke του Κέιμπριτζ στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια ως καθαρίστρια, επειδή το μακιγιάζ της «ήταν υπερβολικό και θύμιζε αιγύπτια βασίλισσα».

Η Francine είναι σήμερα άνεργη και ορκίζεται πως δεν θα αλλάξει την εμφάνιση της για κανέναν. Η ίδια χαρακτηρίζει το μακιγιάζ ως τη «πανοπλία» της και την κάνει να νοιώθω όμορφη.

«Μου αρέσει το αιγυπτιακό μακιγιάζ. Μου έλεγαν οι εργοδότες μου ότι είναι προσβλητικό, αλλά οι συνεργάτες μου, μου έκαναν συνέχεια κομπλιμέντα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενοχλούσε τόσο. Αισθάνομαι πως έπεσα θύμα, επειδή τόσα χρόνια δούλευα πολύ σκληρά και η εξωτερική μου εμφάνιση δεν έπαιζε κανένα ρόλο στη δουλειά μου», είναι τα λόγια της 28χρονης.

Η Francine αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου, καθώς θεωρεί ότι κρύβονται άλλοι λόγοι πίσω από την απόλυση της.

«Όταν πήγα στη συνέντευξη για τη δουλειά φορούσα το ίδιο μακιγιάζ. Και με δέχτηκαν. Πως γίνεται, λοιπόν, ύστερα από τρία χρόνια να έχουν πρόβλημα; Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν δικαιολογία. Έπεσα και εγώ θύμα των περικοπών εν μέσω των σκληρών μέτρων λιτότητας», δηλώνει καταληκτικά.
newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα 9 βήματα του Σαμαρά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα "9 βήματα" του Σαμαρά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ