2012-07-16 17:06:47
Φωτογραφία για Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ είναι φυλή, έχει ηγεμονική θέση στην πολιτική ζωή
Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Σκανδαλίδη στο πρωινό της ΝΕΤ:

Μπεσκένης: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε παρακμή;

Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μία μεγάλη ήττα στις εκλογές. Οι δεύτερες εκλογές κατά τη γνώμη μου ήταν ένας άθλος, διότι η πόλωση που δημιουργήθηκε μετά τις πρώτες εκλογές οδηγούσε και σε περαιτέρω συρρίκνωση αλλά κρατήθηκε. Και πιστεύω ότι αυτό το οφείλει σε ...ένα μεγάλο θέμα, που δεν το έχουν μελετήσει πολύ καλά οι επικοινωνιολόγοι. Έλεγε μία φορά ένας συνάδελφός σας στην τηλεόραση, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μία φυλή.

Γιακουμής: Πραγματικά είναι φυλή.

Σκανδαλίδης: Οι άνθρωποι που φεύγουν και πάνε σε άλλα κόμματα, δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουν την παράταξη. Είναι μέλη της παράταξης. Πάρα πολλοί ψήφισαν τον κο Σαμαρά για να μην έρθει ο κος Τσίπρας, κάποιοι άλλοι πήγαν για να μας τιμωρήσουν ενώ στην πράξη είναι ΠΑΣΟΚ, κάποιοι άλλοι έμειναν σπίτι τους. Όλοι αυτοί, είναι μία πολύ μεγάλη δεξαμενή, η οποία παραμένει Μπσκένης: Προσβλέπετε σε επαναπατρισμό;


Σκανδαλίδης: Βεβαίως, αλίμονο. Εδώ μιλάμε για μία παράταξη που και σήμερα –κατά τη δική μου γνώμη- έχει ηγεμονική θέση στην πολιτική ζωή ,από τη στιγμή που οι προτάσεις της, οι πολιτικές της, οι ευθύνες που παίρνει, όλα αυτά που μπορεί πρόσκαιρα να την τραυματίζουν σοβαρότατα, αλλά ιστορικά θα τη δικαιώσουν. Αυτό σημαίνει ότι έχει όλο το πολιτικό υπόβαθρο να αναγεννηθεί. Όταν έχει και μία βάση που πραγματικά διαθέτει μία δυναμική και μία ικανότητα, παρότι η βάση είναι μεγάλης ηλικίας κυρίως. Δεν έχει σημασία αυτό. Έτσι κι αλλιώς στις μικρές ηλικίες δεν μιλάει κανένα κόμμα ουσιαστικά. Πρέπει τώρα η αναγέννηση αυτή, να μιλήσει κυρίως στις μικρές ηλικίες.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Διαπιστώνουμε όλοι το μεγάλο σεβασμό που τρέφει ο Κώστας Σκανδαλίδης στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ τους οποίους κι εντάσσει σε μια "φυλή" και τους περιμένει ως καλά πρόβατα να γυρίσουν στο κοπάδι.

Α! Και άθλος το ποσοστό της τάξεως του 12%, μην το ξεχνάμε κι αυτό...
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ