2012-07-17 13:20:13
Φωτογραφία για Τροχαίο με ανατροπή - Θύμα τροχαίου η μητέρα του διοικητή της Π.Υ. Πάτρας Γιάννη Πετρούτσου
Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω 11.55 στη συμβολή των οδών Ουρανού και Κορωνού δίπλα από το 52 δημοτικό σχολείο και πλησίον του Γλαύκου.

Ενα ασημί VW εμβόλισε -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αλλά και αυτόπτες μάρτυρες- ένα NISSAN χρώματος χρυσαφι. Το δεύτερο όχημα ανετράπη καθώς η πρόσκρουση που δέχθηκε από το NISSAN ήταν πλαγιομετωπική με αποτέλεσμα να ανατραπέι και να καταλήξει πάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Ουρανού.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ άνδρες της υπηρεσίας με ειδικά μηχανήματα επειχείρησαν απεγκλωβισμό γυναίκας η οποία ήταν συνεπιβάτης στο VW Ππου είχε ανατραπεί.

Οι πυροσβέστες με ειδικά έμβολα κατάφεραν τον απεγκλωβισμό της γυναίκας η οποία φαινόταν εξωτερικά να έχει χτυπήσει το χέρι της αφού βρέθηκε η μισή εκτός παραθύρου του οχήματος και όταν αυτό ντεραπάρισε. Μάλιστα όπως έλεγαν όλοι από θαύμα το όχημα δεν της πλάκωσε το κεφάλι το οποίο εξείχε από το παράθυρο και βρέθηκε στην μοναδική απόσταση που χώριζε το ΙΧ από το πεζοδρόμιο. " Είχε άγιο", μας είπαν όλοι.


Οι πυροσβέστες μάλιστα βρέθηκαν μπροστά σε έκλπληξη καθώς διαπίστωσαν από τα στοιχεία της γυναίκας πως επρόκειτο για την μητέρα του διοικητή του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας Γιάννη Πετρούτσου.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ διακόπηκε τελείως η κυκλοφορία. Μάλιστα προς στιγμή επικράτησε πανικός όταν διαπιστώθηκε πως το ένα όχημα διέθετε υγραεριοκίνηση.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι τόσο η μητέρα του διοικητή της Π.Υ. όσο και ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα.

Ερευνες για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διεξάγει επι τόπου το ανακριτικό της τροχαίας Πατρών.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ