2012-07-17 15:48:00
Φωτογραφία για Σκουλάκης: Δε μας πτοούν οι δολιοφθορές, συνεχίζουμε κανονικά τα έργα στο γήπεδο
«Δεν ασχολούμαστε με πταίσματα, δε μας πτοούν οι δολιοφθορές. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας». Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στην aftodioikisi.gr ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, με αφορμή τις εκτεταμένες δολιοφθορές από αγνώστους σε μηχανήματα έργων που εκτελούν τις εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, προκειμένου να γίνει η έδρα της ΠΑΕ Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Το πρωί, εργαζόμενοι που πήγαν να εργαστούν διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει ζάχαρη στα ντεπόζιτα, ενώ είχαν σπάσει και τζάμια σε ορισμένα από τα μηχανήματα. Παράλληλα, σε χώρους του γηπέδου είχαν γράψει υβριστικά συνθήματα. Στο χώρο, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και εκτιμάται πως οι δράστες μπήκαν στο γήπεδο από τη νότια ανατολική πλευρά, όπου έχει πέσει ο τοίχος λόγω των εργασιών, με σκοπό να καθυστερήσουν τα έργα για το «λίφτινγκ» του γηπέδου.

Να σημειωθεί πως το βράδυ, ο δήμαρχος θα περάσει από δημοτικό συμβούλιο το βράδυ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα, «έκτακτες - νόμικες, ταχύτατες διαδικασίες για την εκτέλεση που αφορούν στο γήπεδο με προσκλήσεις».

Για τα έργα που γίνονται με ταχείς ρυθμούς στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, προκειμένου να έχει ανακατασκευαστεί μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, εδώ.

Για το πώς γιορτάστηκε η άνοδος του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα, εδώ.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ