2012-07-17 23:37:54
Φωτογραφία για ΠΩΣ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ...ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΡΣΕΪ!
Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή (που λογικά θα είναι ο αναπληρωματικός σέντερ της ομάδας) ο Ολυμπιακός έχει πλέον τη δυνατότητα να δώσει στον Τζόι Ντόρσεϊ το χρόνο που ζητάει προκειμένου ν'αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Δύσκολα θα έχει αποτέλεσμα η προσπάθειά του στους πρωταθλητές Χιτ,αφού έχουν ήδη 3 σέντερ στο ρόστερ τους (τον μεγάλο Κρις Μπος και τους Τζόελ Άντονι και Ντέξτερ Πίτμαν) και με δεδομένο ότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, εφόσον δε του "κάτσει" κάποια ευκαιρία στο ΝΒΑ, είναι δεδομένο ότι θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στο λιμάνι.

Την παραμονή του Αμερικανού σέντερ επιθυμούν τόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι όσο και ο Μπαρτζώκας. Σκοπεύουν λοιπόν την κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνουν την κίνηση ματ και να κρατήσουν τον Ντόρσεϊ στο Θρύλο,αφού όπως είπαμε ο χρόνος πλέον δεν είναι πιεστικός για την ομάδα,δεδομένου ότι απομένουν ελάχιστες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ