2012-07-17 23:37:25
Φωτογραφία για Κορυφαίο σχόλιο: Αναγνώστης κρούει τον κώδωνα του (πραγματικού) κινδύνου - Αξίζει να διαβαστεί...
Στα θέματα που δημοσιεύουμε γίνονται πάντα εύστοχα σχόλια. Αυτό όμως επειδή είναι και μεγάλο σε μέγεθος και πολύ ψαγμένο είπαμε να το κάνουμε ανάρτηση... 

Ευχαριστούμε τον φίλο που μας το έστειλε. 

Αφορά την ανάρτηση: 

"Γράμμα από τη Νότιο Αφρική: Η κατασκευή πολυπολιτισμικών κοινωνιών και ο μύθος της «διαφορετικότητας»" που μπορείτε να δείτε εδώ. Δείτε το σχόλιο (έχει έρθει σε κομμάτια που τα ενώσαμε, χωρίς καμία επέμβαση): 

"ενώ εάν πρόκειται για ομοιογένεια σε παραδοσιακές αφρικανικές φυλές ή ινδιάνικες κοινότητες, δεν υπάρχει καμία καταδίκη"

Είναι φανερό ότι ένας εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα σε όλες τις χώρες των Λευκών: 

Η ηγεσία εναντίον του λαού ! 

Αφήνουν τους μελαψούς να μπαίνουν και να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα .

Δεν εφαρμόζουν κανένα μέτρο βελτίωσης της υγείας του πληθυσμού. Αφήνουν τον κάθε άρρωστο να πολλαπλασιάζεται ελεύθερα.


Προωθούν την ομοφυλοφιλία ώστε να μειωθούν ακόμη περισσότερο οι γεννήσεις μέσα στους Λευκούς.

Καταβάλλουν προσπάθεια να διαλύσουν την υγιή οικογένεια και να την υποκαταστήσουν με αρρωστημένα κατασκευάσματα όπου δύο ομοφυλόφιλοι γονείς θα μεγαλώνουν τους αυριανούς πολίτες.

Δείτε και το παρακάτω video:

www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk

Ο κόσμος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να σκέφτεται με τον τρόπο που επιθυμεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μάθει να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικότητα και τι ρατσισμός.

Ας μιλήσουμε λίγο για πραγματικότητα Με αφορμή το παραπάνω άρθρο, ας αναφερθούμε για μια Ασιάτικη χώρα όπως και το Μπαγκλαντές.

Το Μπαγκλαντές έχει έκταση όσο η Ελλάδα,

μπορείτε να φανταστείτε τι πληθυσμό έχει;

Σίγουρα όχι!

Λοιπόν, ο πληθυσμός της βρομοχώρας αυτής είναι 

160 εκατομμύρια!!

Οι πολίτες της χώρας αυτής πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα όπως συμβαίνει στις λοιπές πρωτόγονες Ασιατικές και Αραβικές χώρες.

Ένα μικρό παράδειγμα είναι η Ινδία που έχει 

1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ και ΔΙΑΚΟΣΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πολίτες,

δηλαδή εκατό εκατομμύρια λιγότερο από την Κίνα, το 2025 η πρωτόγονη αυτή χώρα θα ξεπεράσει τον πληθυσμό της Κίνας!!

Άλλο ένα μικρό δείγμα πληθυσμού από τις υπόλοιπες χώρες που προέρχονται τα ΛαθροΟρκ 

που εισβάλουν στην Ευρώπη όπως και στην Ελλάδα:

Πακιστάν 170.000.000,

Ιράν 70.000.000

Αίγυπτος 60.000.000

Αφγανιστάν 35.000.000

Μαρόκο 35.000.000

Αλγερία 32.000.000

Ιράκ 30.000.000

Συρία 20.000.000

κλπ κλπ

Τα όντα που προέρχονται από τις παραπάνω χώρες και ζουν στην Ευρώπη έχουν ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια 8.6%.

Οι Ευρωπαίοι ανά οικογένεια έχουν 1.6%, 

το 2.1% είναι το ελάχιστο ποσοστό γεννήσεων ανά οικογένεια για να παραμείνει ζωντανό ένα έθνος στο πέρασμα των χρόνων.

Αυτό σημαίνει πως οι Ευρωπαίοι βρίσκονται υπό εξαφάνιση, όταν παράλληλα τα όντα από τις πρωτόγονες χώρες πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα σαν τα βακτήρια όχι μόνο στις χώρες τους αλλά και μέσα στην Ευρώπη!

Δεν θέλει πολλή σκέψη για να κατανοήσει κανείς πως αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική "ανθρωπιάς" και "αντιρατσισμού" σε συνδυασμό με την δήθεν ανθρωπιστική βοήθεια προς τα όντα αυτά τους δίνει ακόμα μεγαλύτερες βάσεις και δυνατότητες να αναπτύσσονται και πολλαπλασιάζονται ακόμα με μεγαλύτερο ρυθμό.

Αυτό συνεπάγεται πως σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε μειονότητα εμείς οι Ευρωπαίοι έναντι αυτών των όντων αυτών που θα έχουν κυρίαρχο ρόλο, γιατί όπως είναι γνωστό ο πληθυσμός αποτελεί δύναμη!

Στις αναφερθείσες πρωτόγονες χώρες όπου οι λαοί τους είναι ξενόφοβοι, ριζοσπαστικοί και φανατικοί με φλογερό μίσος 

(το οποίο και αποδεικνύεται στις ληστείες που πράττουν εις βάρος αμέριμνων πολιτών όπως στην Ελλάδα, τους ξυλοκοπούν ή μαχαιρώνουν με το πιο βάρβαρο τρόπο) 

προς οτιδήποτε το διαφορετικό. 

Τους Χριστιανούς τους εκδιώκουν με τον χειρότερο τρόπο. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός να επιτραπεί στους Χριστιανούς στις χώρες αυτές να κάνουν μια δημόσια προσευχή όπως κάνουν όλα τα Μουσλιμ λαθροΟρκ στην Ευρώπη! 

Έχετε σκεφτεί όμως γιατί στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες προωθείτε τόσο πολύ ο φιλελευθερισμός προς τις "κατσαρίδες" από τις Αραβικές χώρες και τα κτήνη από τις λοιπές πρωτόγονες μουσουλμανικές χώρες - οι οποίοι και τρομοκρατούν παράλληλα τους ντόπιους πληθυσμούς με την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα,και γιατί τόσοι υπερασπιστές (σύγχρονοι χίπηδες - αριστεριστές, αναρχοπρεζόνια) τους για δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα ???

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για ν' αντιλη­φθεί ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που έχει επιδει­χθεί μέχρι τώρα από τα ευρωπαϊκά κράτη και τις πολι­τικές δυνάμεις, οδηγεί σταδιακά στην πλήρη αλλοτρίωση της Ευρώπης και στην καταστροφή των εθνών.

Η λαθρομετανάστευση: γεωπολιτικό όπλο για τη διάσπαση της εθνικής συνοχής της χώρας.

Αποτελεί πλέον αρχή της Βιολογίας η λαθρομετανάστευση και η ανεξέλεγκτη αύξηση των πρωτόγονων αυτών πληθυσμών σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ευρώπη...Ή εμείς ή εκείνοι!

Λοιπόν, θυμηθείτε όλοι εσείς που πρόκειται με τον οποιοδήποτε τρόπο στο μέλλον να βοηθήσετε κάποιον από αυτές τις πρωτόγονες χώρες πως με τον τρόπο αυτό συμβάλετε στην αύξηση τους και στην εξαφάνιση μας!

Όλα αποτελούν μέρος ενός σκοτεινού σχεδίου για την εξαφάνιση των εθνών της Ευρώπης με βασικότερο γρανάζι τους αφελής "κουλτουριάρηδες", "ανοιχτόμυαλους", "φιλάνθρωπους" μαλάκες που έχουν ως βασικό σύνθημα "όλοι άνθρωπο είμαστε ίδιοι"!

H διακηρυσσόμενη «ένταξη» των λαθρομεταναστών στην ελλη­νική κοινωνία, όταν αφορά εκατο­ντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, είναι το ψευ­δώνυμο του εποικισμού. Αυτού που επικυρώνει και νομιμοποιεί τετελεσμέ­να γεγονότα.

Με επιδεικνυόμενη άλλωστε σπουδή προς την κατεύθυνση αυτή, από διάφορους και με διάφορο μέσα, περιλαμβανομένης της ιδεολογικής τρομοκρατίας περί «ρατσι­σμού», αποσκοπεί ακριβώς στη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων, πριν αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός τα τεκταινόμενα και τις πραγματικές τους συνέπειες και αντιδράσει αποφασιστικά.

Στο πνεύμα αυτό, έχει αναληφθεί, με­ταξύ άλλων, εκστρατεία για την κατάρ­γηση του ισχύοντος δικαίου περί ιθα­γένειας, που είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, και την εσπευσμένη αντι­κατάσταση του από το λεγόμενο δίκαιο του εδάφους.

Προφανώς, μία τέτοια εξέλι­ξη θα διευκόλυνε την αδιάκριτη πολιτογρά­φηση και ελληνοποίηση των πάντων. Για λόγους συναισθηματικού επηρεασμού και προετοιμασίας του εδάφους, προτάσσεται η νομιμοποίηση των παιδιών των λαθρομετα­ναστών, για ν' ακολουθήσει, στη συνέχεια, ως ανθρωπιστικό μέτρο, η νομιμοποίηση και των γονέων, μετά η επανένωση των οικογενειών με τα μέλη που ζουν ακό­μα εκτός Ελλάδος και. τέλος, η παροχή ελ­ληνικής ιθαγένειας στους πάντες.

Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέ­ψεις, 5.000.000 αλλόφυλοι τριτοκοσμι­κοί μουσουλμάνοι (πέραν των άλλων μεταναστών από τα Βαλκάνια) θα έχουν κατακλύσει τη χώρα μας μέσα σε δέκα χρόνια.

Αυτά δεν τα γράφει ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε ο Στόχος... Είναι από το κεντρικό θέμα της Καθημερινής της 10 05 2009 και το ρε­πορτάζ του Σταύρου Λυγερού (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_10/05/2009_314188).

Οι "κατσαρίδες" από την Αραβία και όλα τα λοιπά όντα της Ασίας έχουν εφαρμοσμένους τους κανόνες ζούγκλας που διέπονται στις κοινωνίες από τις οποίες προέρχονται.

Οι κανόνες αυτοί είναι σφραγισμένοι στο DNA τους με αποτέλεσμα αιώνες τώρα η πολιτική συμπεριφορά τους να χαρακτηρίζεται πρωτόγονη...Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι πως σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στις συμπεριφορές τους και στον τρόπο ζωής τους!

Ακόμα και σήμερα βλέπουν τις γυναίκες ως μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα ή τις σκοτώνουν γυναίκες αν κάνουν το λάθος να βάψουν τα νύχια τους ή πέσουν θύμα βιασμού και άλλα πολλά τραγικά παραδείγματα των τρόπων λειτουργίας της κοινωνίας τους που υποδηλώνουν τον Μεσαίωνα στον οποίο έχουν εγκλωβιστεί!

Δείτε ένα μικρό παράδειγμα:

http://www.youtube.com/watch?v=BjUZiPUiAkY
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όσκαρ αλητείας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όσκαρ αλητείας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ