2012-03-16 00:45:04
Φωτογραφία για Ανεπαρκής-τουλάχιστον- απάντηση σε Ουγγρική πρόκληση για τη Μακεδονία...VIDEO
{Απαντώντας σε προκλητική τοποθέτηση του Ούγγρου ευρωβουλευτή κ. György Schöpflin, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρόβλημα της ονομασίας της πΓΔΜ είναι ακατανόητο και πρωτοφανές, κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης για την ενταξιακή πορεία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος υπογράμμισε:}

"Η Μακεδονία είναι μια γεωγραφική περιοχή. Ένα τμήμα της, το μεγαλύτερο, ανήκει στην Ελληνική Δημοκρατία. Ένα άλλο στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και ένα τρίτο στην Βουλγαρία. Υπάρχουν λοιπόν σε μια περιοχή τρία κράτη και τρεις λαοί. Ο ένας όμως διεκδικεί το μονοπώλιο και του ονόματος και της γλώσσας και της ιστορίας της.

Φταίνε λοιπόν οι δύο που δεν τον αναγνωρίζουν ή εκείνος που επιδιώκει μονοπώλια;"

-Δηλαδή το πρόβλημα είναι η διεκδίκηση μονοπωλιακά της Μακεδονίας και της Ιστορίας της από τα Σκόπια, ή η ασχετοσύνη των Σλάβων Σκοπιανών με τους Μακεδόνες, που


ήσαν Έλληνες ;

-Έμμεσα ο κ. Κουμουτσάκος, αναγνωρίζει - άθελά του - ( με τη λέξη "μονοπωλιακά" ) τη...Μακεδονική καταγωγή των Σκοπιανών , σαν να λέει ότι ΚΑΙ εμείς είμαστε Μακεδόνες!!!

-Αν δεν υπήρχε το βίντεο, δε θα το πιστεύαμε !

κ. Κουμουτσάκο, αν δεν είστε σε θέση να υποστηρίζετε σωστά τα συμφέροντα της Χώρας μας, τότε -τουλάχιστον- να εφαρμόσετε το "σιγάν κρείττον εστι του λαλείν"

Πιο σωστά τα έλεγε ο Κύρο Γλιγκόρωφ :

http://attikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ