2012-07-24 21:52:46
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΝΤΟΥ : ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Ο Ντούντου Σεαρένσε, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, από την Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του στρατού.

«Εχω και άλλες επιλογές αλλά πραγματικά ελπίζω να είμαι χρήσιμος στην ΤΣΣΚΑ. Όχι μόνο επειδή έχω παίξει στο παρελθόν στην ομάδα και έχω ευχάριστες αναμνήσεις αλλά γιατί είμαι απόλυτα συνηθισμένος στην ζωή στην Ρωσία. Μου αρέσει πολύ η Μόσχα.

Προς το παρόν ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ (Λεονίντ Σλούτσκι) με τσεκάρει, αξιολογεί την κατάσταση μου και μετά θα αποφασίσει εάν μπορώ να φανώ χρήσιμος στην ομάδα, ακόμα δεν έχω υπογράψει τίποτα.

Θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω, από την στιγμή που θα αποκτήσω αγωνιστικό ρυθμό. Θέλω να ξεπληρώσω την ΤΣΣΚΑ μια ομάδα που ποτέ δεν ξέχασα και που πάντα αισθανόμουν ως σπίτι μου. Μέσα από αυτή έγινα γνωστός παγκοσμίως. Η μοίρα μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να βρεθώ εδώ και σκοπεύω να την αξιοποιήσω. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στην ομάδα και να την βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πιγκάς (1)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πιγκάς (1)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ