2012-07-24 22:55:03
Φωτογραφία για Σουίτα ξενοδοχείου... φτιαγμένη από 3 είδη σοκολάτας!
Αν τα δωμάτια ξενοδοχείων τα διαχωρίζατε μέχρι τώρα, π.χ από τα χρώματα... πλέον θα τα διαχωρίζετεκαι από τη γεύση!Μια σοκολατένια σουίτα έκανε το ντεμπούτο της στο ξενοδοχείο Kaliningrad Plaza της Ρωσίας, δια χειρός του καλλιτέχνη Karl Lagerfeld!

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής δημιούργησε λοιπόν, «Το Magnum Suite Hotel Chocolate Room», σε περίπου 20 τετραγωνικά μέτρα, εξ όλοκλήρου από σοκολάτα! Συγκεκριμένα, το 40% του δωματίου είναι από μαύρη σοκολάτα, το άλλο 40% από σοκολάτα γάλακτος, και το υπόλοιπο από λευκή σοκολάτα, ενώ τα έπιπλα του δωματίου, το τραπέζι, οι τάπητες, τα μαχαιροπίρουνα, τα κηροπήγια και τα λουλούδια είναι φτιαγμένα από σοκολάτα και αυτά!

Για τη γλυκιά και απολαυστική σουίτα χρησιμοποιήθηκαν 10,5 τόνοι σοκολάτας, ενώ σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το σοκολατένιο γλυπτό άνδρα που χρησιμοποιήθηκε να κάθεται, προκλητικά ντυμένο στο κρεβάτι της σουίτας. Όλα αυτά έγιναν για να γιορτάσουν το λανσάρισμα των παγωτών Magnum Εκουαδόρ και Γκάνα, τα οποία είναι κατασκευασμένα με ειδικά επιλεγμένους κόκκους κακάο

tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ