2012-03-16 14:36:39
Φωτογραφία για Κέρδισε τη δίκη ο Στάθης Ψάλτης
Στα δικαστήρια -για οικονομικές διαφορές- δύο άνθρωποι που για χρόνια, από την πλευρά του ο καθένας, υπηρετούν πιστά το θέατρο Εδώ και καιρό ο σπουδαίος μας ηθοποιός Στάθης Ψάλτης βρίσκεται σε αντιδικία με τον θεατρικό επιχειρηματία Βασίλη Πλατάκη. Την περασμένη Δευτέρα, ύστερα από αναβολές, εκδικάστηκε η υπόθεση με τον θεατρικό επιχειρηματία να δικάζεται ερήμην σε 20 μήνες φυλάκιση.

Ο Στάθης Ψάλτης διεκδικούσε από τον Βασίλη Πλατάκη το ποσό των 20.000 ευρώ, ύστερα από θεατρική τους συνεργασία στο θέατρο Ορφέας την περίοδο 2008-2009.Οι επιταγές που είχε λάβει ο δημοφιλής κωμικός μας δεν είχαν αντίκρισμα με αποτέλεσμα να καταφύγει στη δικαιοσύνη. Η υπόθεση αφορά το ανέβασμα του μιούζικαλ των Γιάννη Δαλιανίδη - Μίμη Πλέσσα Ενας ταξιτζής στην μπανιέρα μου .

Ηταν η τελευταία παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δαλιανίδης στο θέατρο, στην οποία ο πρωταγωνιστής σε ρόλο ταξιτζή μπλέχτηκε άθελά του σε παρεξηγήσεις προκειμένου να καλύψει τον φίλο του. Συμπρωταγωνιστούσαν οι Γιώργος Βασιλείου, Νίκος Βανδώρος, Λουκία Παπαδάκη, Μαρία Ιωαννίδου.


Ετσι, την περασμένη Δευτέρα στο κτίριο με τον αριθμό 9 στην πρώην σχολή Ευελπίδων εκδικάστηκε η αγωγή του Στάθη Ψάλτη κατά του Βασίλη Πλατάκη. Ο πρωταγωνιστής κατέθεσε τα γεγονότα και ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε ερήμην του σε 20 μήνες φυλάκιση και 6 μήνες πρόστιμο.

Χαίρομαι που η δικαιοσύνη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της σχολίασε στην Εspresso ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος, όπως δήλωσε, πριν φθάσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων έκανε προσπάθειες να τα βρει με τον επιχειρηματία.

Προτού μπω στη διαδικασία να σφραγίσω τις επιταγές που ανέρχονται στο ποσόν των 20.000 ευρώ προσπάθησα πάρα πολλές φορές να συναντήσω τον Βασίλη Πλατάκη. Τον κάλεσα δεκάδες φορές στο τηλέφωνο και του έστειλα πάρα πολλά μηνύματα, αλλά άδικος ο κόπος σημείωσε ο ηθοποιός.

Αναζητήσαμε τον Βασίλη Πλατάκη για να έχουμε και τη δική του θέση στο ρεπορτάζ, αλλά το τηλέφωνό του ήταν εκτός λειτουργίας. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ