2012-08-03 10:25:47
Φωτογραφία για Τα δίνουν όλα για τα ΕΙΔΙΚΑ μισθολόγια... αδιαφορούν για τους απλούς Έλληνες!
Σ’αυτά συμφώνησαν λοιπόν οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί. Πάλι τα συνήθη υποζύγια θα πληρώσουν το μάρμαρο. Οι επιχειρηματίες που τόσες δεκάδες χρόνια φοροδιαφεύγουν πάλι στην απ’όξω.

Οι Έλληνες εφοπλιστές που έχουν τις μεγαλύτερες φοροαπαλλαγές παγκοσμίως πάλι στην απ' όξω

Μην ξανακούσω από κανένα να χαρακτηρίζει ΔΙΚΑΙΑ αυτά τα ΑΙΣΧΡΑ που πρόκειται να γίνουν, γιατί είναι προσβολή για την Δημοκρατία. Και για όσους έχουν ξεχάσει τα βασικά, Δημοκρατία σημαίνει οτι η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ΑΣΚΕΙΤΑΙ από τον λαό και ΥΠΗΡΕΤΕΙ τα συμφέροντα του λαού. Φυσικά μόνο αυτό δεν γίνετε τα τελευταία χρόνια.

Κρατήστε μόνο τα ΕΙΔΙΚΑ μιθολόγια ,γιατί βέβαια πάλι τους εαυτούς σας βολεύετε:

α}Τους δικαστικούς που ως μη θιγόμενοι,αφενός θα βγάζουν τις αποφάσεις που γουστάρετε στην διεκδίκηση των δικών μας δίκιων και αφετέρου δεν θα θιγούν και τα δικά σας μισθολογικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα ως άμμεσα εξαρτώμενα.

β}Τους ένστολους να σας προστατεύουν ως δυνάμεις καταστολής από τους πεινασμένους  υπόλοιπους,να μην σας κάνουν και κανένα άμα λάχει πραξικοπηματάκι κ.λ.π.

γ}Τους Πανεπιστημιακούς ,που θα παράγουν τα πιόνια -επιστήμονες που επιθυμείτε.

Όλοι οι άλλοι να ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ. Αλλά δεν θα σας περάσει. Δεν μπορεί σαν και μένα είναι οι  ΠΟΛΛΟΙ! Αυτοί που ξεγελάσατε (άλλη μια φορά) θα σας τιμωρήσουν.

Εμείς δεν θα αυτοκτονήσουμε, μα θα σας περιμένουμε στην γωνία...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ