2012-08-05 17:01:03
Φωτογραφία για Απάντηση Σκοπέλου (ΔΙΕΒΑ) για τις 2 σημαίες στο δημαρχείο
Αφορά Σοκ στη Σκόπελο από την εικόνα την τούρκικης σημαίας υψωμένης στο δημαρχείο

Με αφορμή την ανάρτηση στο Blogs Skopelos-news και την αναδημοσίευση από άλλα blogs της φωτογραφίας, της Ελληνικής σημαίας μαζί με την Τούρκικη, στο Δημαρχείο της Σκοπέλου, σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία και όλη την αλήθεια, και φυσικά το κείμενο – απάντηση το οποίο απεστάλη στον πρώτο δημοσιεύοντα.

«Είδηση θα ήταν η ‘’έπαρση’’ σημαίας των Σκοπίων με την αναγραφή ‘’MACEDONIA’’.

Είδηση δεν είναι να τοποθετήσεις Τούρκικη σημαία δίπλα στην Ελληνική.

Επίσης δίπλα στην Ελληνική υπήρχε (και υπάρχει) Γαλλική και Βουλγάρικη σημαία.

Επίσης όταν γίνονται διεθνείς αγώνες, η οργανωτική επιτροπή είναι υποχρεωμένη να ‘’σηκώνει’’ σημαίες των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης (ιστιοπλόοι, κριτές, σκάφη κ.λ.π).

Επίσης, το ότι η Τούρκικη σημαία ‘’κατέβηκε’’ σημαίνει την απόσυρση του ενδιαφέροντος των Τούρκων από τους αγώνες (Δεν ήρθαν σκάφη τους).


Επίσης γίνεται κατανοητό ότι σημαίες που βρίσκονται στο δημαρχείο δεν είναι ‘’πρόκληση’’, αλλά τόπος αναγνώρισης και ενημέρωσης των εμπλεκομένων. Ένας συγκεκριμένος χώρος του δημαρχείου έχει παραχωρηθεί όπως και πέρσι, για τις ανάγκες των αγώνων.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να προσβάλλεις το δήμαρχο, αλλά καλή είναι η διασταύρωση κάποιων στοιχείων και ειδικά από ανθρώπους που χειρίζονται το διαδίκτυο.

Το γραφείο τύπου της ΔΙΕΒΑ 2012

• Ευχαριστούμε και για την γκρίζα ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ