2012-08-22 18:31:03
Φωτογραφία για Η μεγάλη βραδιά του Γιάννη Σπανού στον Καραμαλίκη! (Φωτογραφίες)
Μία αξέχαστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο restaurant-bar  "Καραμαλίκης", το Σάββατο το βράδυ. Ο Γιάννης Σπανός, η Ελένη Δήμου, η Πένυ Ξενάκη και η ορχήστρα του μεγάλου δημιουργού "γέμισαν" με μελωδίες την παραλία του Κιάτου Το γνωστό εστιατόριου του Άγγελου και Σωτήρη Καραμαλίκη (φωτό με Σπανό) βρίσκεται πάνω στην παραλία, στη συμβολή των οδών Ναβαρίνου και Πιπίνου, ενώ φημίζεται για το εκπληκτικό φαγητό και τις βραδιές με ζωντανή μουσική, που φέρνουν στην περιοχή κόσμο όχι μόνο από όλη την Κορινθία, αλλά ακόμη και από την Αθήνα ή την Πάτρα. Καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση της μαγικής συναυλίας του Γιάννη Σπανού έπαιξε ο επιχειρηματίας Γιώργος Καββαδάς (βλ. φωτό από κάτω), ο οποίος μάλιστα πρωτοστάτησε και στο κέφι...

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε όλη η οικογένεια του κ. Καββαδά: Παρακάτω βλέπετε τη σύζυγό του Αυγή με τη φίλη της Αγγελική Αγγελίδη, σύζυγο του γνωστού δερματολόγου Στέλιου Αγγελίδη, ο οποίος προσκάλεσε το δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκο στον "Καραμαλίκη"

Όσοι επιθυμούν να ζήσουν ανάλογες στιγμές στο restaurant - bar "Καραμαλίκης" δεν έχουν παρά να να κάνουν την κράτησή τους, στα τηλέφωνα:

27420 24000 και... 2742022377

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και την εκπληκτική κουζίνα του εστιατορίου, ενώ δεν πρέπει να χάσετε το... μοναδικό μπιφτέκι, που αποτελεί τη "σπεσιαλιτέ" του μαγαζιού!

www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ