2012-03-18 12:11:04
Φωτογραφία για Το βλέμμα μιας γυναίκας τα λέει όλα
Από τη ματιά της ένας άντρας μπορεί να καταλάβει αν ενδιαφέρεται ή όχι...

Το γυναικείο μυαλό αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο για τους περισσότερους άντρες και ο αινιγματικός τρόπος σκέψης και δράσης τους έκανε αδύνατη την «αποκωδικοποίησή τους»… μέχρι τώρα!

Επιστήμονες δηλώνουν ότι έχουν βρει τη λύση στο καλά κρυμμένο μυστικό του πώς μια γυναίκα δείχνει σε έναν άντρα ότι ενδιαφέρεται.

Η απάντηση βρίσκεται στα μάτια της!

Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο βιβλίο της life coach Ali Campbell («More than Just Sex») ερεύνησε τον τρόπο και το πού κοιτάει μια γυναίκα έναν άντρα που βλέπει για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την ίδια το βλέμμα της μπορεί να του «αποκαλύψει» όσα χρειάζεται να ξέρει για τις… πιθανότητες του να την κατακτήσει.

Μέσα σε 45 δευτερόλεπτα από την πρώτη «ανταλλαγή βλεμμάτων» είναι αρκετά για να καταλάβει ένας άντρας αν η πόρτα του φλερτ είναι ανοιχτή, ή αν θα «φάει χυλόπιτα».

Αν λοιπόν μια γυναίκα κοιτάξει προς τα κάτω και μετά «σηκώσει» το βλέμμα της προς τα πάνω «σαρώνοντας» το πάτωμα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ενδιαφέρεται για το αρσενικό που έχει απέναντί της.

Αυτή η κίνηση των ματιών της δείχνει ότι «τσεκάρει» σε σύντομο χρόνο τα αισθήματά της. Δείχνει το ενδιαφέρον της αλλά προσπαθεί να καταλάβει πόσο της αρέσει ο άντρας που κοιτάει.

«Αυτό είναι που γυρεύετε. Είναι η τέλεια ένδειξη ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσάς» λέει η Campbell.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ