2012-03-18 13:08:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης ευχαριστεί το δήμαρχο Θεσ/κης στη συμβολή του να γίνει ακόμη χειρότερη η καθημερινή ζωή
Χθες, Σάββατο 17 Μαρτίου ήταν η πρώτη ημέρα πρακτικά της άνοιξης στην πόλη της Θεσσαλονίκης . Μια τέτοια υπέροχη ημέρα, στο μυαλό των περισσότερων συμπολιτών μου έρχεται η παραλία της Θεσσαλονίκης και μία βόλτα σε αυτήν.

Ο μισθός είναι μειωμένος, σε άλλους ανύπαρκτος, η ζωή όμως συνεχίζεται και πρέπει να συνεχιστεί. Μια από τις λίγες ανέξοδες απολαύσεις είναι μία βόλτα με το ποδήλατο στη παραλία της πόλης μας. Έτσι και εγώ πήρα το ποδήλατό μου και ξεκίνησα για την παραλία. Φτάνοντας στο πεζόδρομο της παραλίας από δυτικά, είδα τον πεζόδρομο με τόσο πολύ κόσμο όσο ποτέ. Σχολικές εκδρομές σκέφτηκα και συνέχισα με δυσκολία καθώς ο ποδηλατόδρομος καταλαμβάνονταν από πεζούς που είτε δεν αντιλαμβάνονταν την ύπαρξη ποδηλατόδρομου, είτε λόγω έλλειψης χώρου αναγκάζονταν να περπατούν σε αυτόν. Φτάνοντας στο Λευκό Πύργο άρχισα να αισθάνομαι καλύτερα, ελπίζοντας ότι εκεί που πλαταίνει η παραλία θα μπορέσω να απολαύσω την βόλτα μου
. Και να η έκπληξη: Μετά το Λευκό Πύργο ένας φράχτης μπροστά μου που απλώνονταν μέχρι τον Όμιλο. Η αναγκαστική πορεία από τον πεζόδρομο δίπλα στο φράχτη ήταν μία φρικτή εμπειρία. Στενά περάσματα, περίπτερο-σούπερ μάρκετ, λακκούβες από έλλειψη πλακών και … η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση. Φυσικά δεν μπόρεσα να συνεχίσω, εγκατέλειψα την πορεία μου και επέστρεψα εκνευρισμένος. Μία βόλτα στη παραλία της πόλης μου, που υπό άλλες συνθήκες θα μου έφτιαχνε τη διάθεση, κατέληξε να με εκνευρίσει περισσότερο από … μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο.

Πείτε μου κ. Δήμαρχε: Τελικά πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να διαμορφώσει ένα πάρκο και ένα πλακόστρωτο; Γιατί δεν φροντίσατε ώστε το έργο να είναι έτοιμο ως την άνοιξη; Και εάν νομίζετε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο, γιατί δεν διαμορφώσατε το χώρο έξω από τον φράχτη ώστε να είναι δυνατή η έλευση πεζών και ποδηλατών;

Δεν περιμένω απαντήσεις σε όλα αυτά. Την απάντηση την ξέρω και την έχω καταλάβει ως νέος αυτής της ρημαδοχώρας. Το μόνο που σας νοιάζει είναι η «μίζα» να είναι καλή και από εκεί και πέρα η διάρκεια του έργου και η ταλαιπωρία των πολιτών είναι δευτερεύοντα ζητήματα.

«Ευχαριστώ Πολύ» που συμβάλλατε και εσείς ώστε να γίνει ακόμη χειρότερη η ζωή μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ