2012-09-01 02:23:03
Φωτογραφία για Η Άρσεναλ πέρυσι είχε υποτιμήσει τον Ολυμπιακό...
Για την κλήρωση της Άρσεναλ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, τη Σάλκε και τη Μονπελιέ, μίλησε ο... Αρσέν Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός αναφερόμενος στους Πειραιώτες, τόνισε ότι η ομάδα του υποτίμησε πέρυσι τους «ερυθρόλευκους» στα μεταξύ τους περυσινά ματς.

«Ξέρουμε από την εμπειρία μας στη διοργάνωση, ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε ομάδα έχει την ευκαιρία της να διακριθεί. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να κάνουμε θετικό ντεμπούτο στη διοργάνωση τόνισε αρχικά ο προπονητής των Λονδρέζων.

Αναφερόμενος στην πρώτη αντίπαλο της ομάδας του, την Μονπελιέ, είπε: «Ξεκινάμε με τη Μονπελιέ, σε μια δύσκολη και παθιασμένη έδρα. Είμαι βέβαιος πως οι παίκτες της θα έχουν επενδύσει πολλά στο ψυχολογικό τομέα στο Champions League και θα είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτόν το παιχνίδι».

Σχετικά με τη Σάλκε, δήλωσε: «Η Σάλκε είναι πάντα μια δυνατή ομάδα, ιδιαίτερα δημοφιλής στη Γερμανία, με πάρα πολλούς φιλάθλους. Σ’ αυτήν τη χώρα οι άνθρωποι ζουν για το ποδόσφαιρο, οπότε σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς και αυτό».

Τέλος μιλώντας για τον Ολυμπιακό, είπε: «Πέρυσι ο Ολυμπιακός μας νίκησε πειστικά στο γήπεδό του και στο παρελθόν είναι αλήθεια πως τον είχαμε υποτιμήσει κάπως. Παράλληλα, στο Emirates μας είχε ζορίσει πολύ. Νικήσαμε πολύ δύσκολα, οπότε ξέρουμε πλέον πως είναι μια καλή ομάδα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ Ο ΣΑΠΟΥΝΑΡΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ Ο ΣΑΠΟΥΝΑΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ