2012-09-01 23:22:57
Φωτογραφία για Εχουμε πρόβλημα αξιοπιστίας
Απαραίτητο για να εξισωθούν έσοδα και δαπάνες χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, το πακέτο των 11,5 δισ.ευρώ. «Πολλά από τα ισοδύναμα που προτείναμε δεν έγιναν δεκτά λόγω έλλειψης εθνικής αξιοπιστίας. Δεν μπορείς να διαβουλευτείς εάν ο άλλος δεν σε εμπιστεύεται» είπε στον ΒΗΜΑ FM, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος της θητείας της.

Ερωτώμενος εάν προεκλογικά η ΝΔ γνώριζε όλα αυτά τα προβλήματα ο κ.Κεδίκογλου είπε: «Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι δεν μπορούσαμε να διαβουλευτούμε όταν ξεκινάγαμε από μηδενικό σημείο αξιοπιστίας για να κερδίσουμε το καθετί, με πρώτη την αξιοπιστία μας.

» Επαναλαμβάνω ότι αυτές οι δεσμεύσεις θα τηρηθούν μέχρι το τέλος της θητείας αυτής της κυβέρνησης και οι προγραμματικές μας δεσμεύσεις και η συμφωνία με τους κοινοτικούς μας εταίρους θα εφαρμοστούν».

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δύσκολη εξίσωση» το θέμα της περικοπής των δώρων σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους, λέγοντας πως «εάν δεν κόψουμε τα δώρα, θα πρέπει να κόψουμε από αλλού».

Προτεραιότητες της κυβέρνησης, πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, είναι η ανάκτηση της εθνικής αξιοπιστίας, η ανάκαμψη της οικονομίας, η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και η προστασία της αξιοπρέπειας του πολίτη.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ