2012-09-02 20:45:03
Φωτογραφία για Οι οκτώ υπουργοί που ο Αντώνης Σαμαράς αφήνει στην...ίδια τάξη
Μετεξεταστέοι μένουν οκτώ υπουργοί της κυβέρνησης και δεν φαίνεται να περνούν τη βάση του Αντώνη Σαμαρά καθώς ο πρωθυπουργός τους έχει βάλει χαμηλό βαθμό Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος διότι σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, οι συγκεκριμένοι υπουργοί αποφεύγουν να συγκρουστούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος της Κυριακής, πρόκειται για τους υπουργούς Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, Ναυτιλίας Κώστα Μουσουρούλη, Αμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο, Περιβάλλοντος Ευάγγελο Λιβιεράτο, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιο Τσαυτάρη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη καθώς και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη,

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται πως οι κύριοι Παναγιωτόπουλος και Στυλιανίδης επέλεξαν ο μεν πρώτος να στηρίξει απλά τα αιτήματα των στρατιωτικών, ο δε δεύτερος να εμφανιστεί όταν προέκυψε θέμα ΟΤΑ, παραπέμποντας ωστόσο και πάλι στο υπουργείο Οικονομικών.


Ο κ. Μηταράκης, αν και στέλεχος του οικονομικού επιτελείου δεν έχει στηρίξει επαρκώς τις θέσεις τις κυβέρνησης, ενώ ο κ. Μουσουρούλης εμφανίστηκε, λένε, μόνο για να στηρίξει τα αιτήματα των λιμενικών.

Χωρίς συγκεκριμένο έργο, εξάλλου, λένε τα στελέχη του Μαξίμου, που επικαλείται το δημοσίευμα, μένουν οι κ. Λιβιεράτος και Τσαυτάρης, ενώ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όλο το βάρος έχει πέσει στον κ. Μανούσο Βολουδάκη, καθώς οι κύριοι Μανιτάκης και Ρουπακιώτης δεν έχουν προβεί σε σαφείς παρεμβάσεις.

nocomments.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με στόχο την αειφορία...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με στόχο την αειφορία...
3η Σεπτέμβρη 2012, τι;...!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
3η Σεπτέμβρη 2012, τι;...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ