2012-09-02 21:37:06
Φωτογραφία για 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ Η Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσιευμά του το "gavros.gr", χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague K17, το οποίο ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου. Ολόκληρη η κλήρωση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από τους αρμόδιους των πρωταθλημάτων υποδομής της Superleague, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην εβδομάδα.

Παρ’ όλα αυτά όμως έγινε γνωστή η 1η αγωνιστική και οι Εφηβοι του Ολυμπιακού πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι ερυθρόλευκοι από την αρχή του πρωταθλήματος μπαίνουν στα... βαθιά, αφού ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με ντέρμπι, κάτι που σημαίνει πως φέτος ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ δύο φορές εκτός έδρας και μία στο Ρέντη.

Το αντίθετο δηλαδή από την περασμένη χρονιά, όποτε οι Εφηβοι είχαν παίξει με τους «πράσινους» δύο φορές εντός έδρας και μία στην Παιανία.

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Κοκολάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Θα είμαστε έτοιμοι για την 1η αγωνιστική να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ