2012-09-02 21:42:04
Φωτογραφία για VIDEO: Η απάντηση Ομπάμα στον Ιστγουντ
Mε καυστικό τρόπο απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα στις επιθέσεις που δέχεται από τους Ρεπουμπλικάνους λέγοντας ότι το πρόσφατο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών μοιάζει να βγήκε από τον περασμένο αιώνα και κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι δεν έχει επαφή με τα προβλήματα των Αμερικανών."Το έχουμε ξαναδεί. Σαν να βλέπαμε ασπρόμαυρη τηλεόραση... Είπαν πολλά για σκληρές αλήθειες και τολμηρές επιλογές, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σας πει ποιες είναι αυτές... Ο Ρόμνει είπε πολλά για μένα, είπε πολλά για τον εαυτό του, άλλα δεν είπε πολλά για εσάς" είπε στην ομιλία του στην Αϊόβα

Η αμερικανική οικονομία θα ανακάμψει και η Αμερική δεν θα γίνει Ελλάδα εφόσον εκλεγεί, υποστήριξε ο Μιτ Ρόμνεϊ σε ομιλία του στο Οχάιο μια από τις πολιτείες με υψηλά ποσοστά ανεργίας. "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τους επιχειρηματίες που ρισκάρουν τις οικονομίες τους για να ανοίξουν δουλειές. Να τους πείσουμε ότι δεν θα γίνουμε σαν την Ελλάδα. Και για να γίνει αυτό πρέπει να τους δείξουμε ότι μπορούμε να ζούμε με τα δικά μας μέσα, να σταματήσουμε να ξοδεύουμε περισσότερα από αυτά που έχουμε. Γι αυτό θα μειώσουμε τις δημόσιες δαπάνες για να φτάσουμε σε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό" ανέφερε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.


Την ίδια στιγμή, πριν από λίγο, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα USA TODAY, ο Μπάρακ Ομπάμα απάντησε στον Κλιντ Ιστγουντ, ο οποίος στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών επιτέθηκε στον Αμερικανό πρόεδρο, μιλώντας σε μία άδεια καρέκλα που υποτίθεται ότι ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα. Ο πρόεδρος τον ΗΠΑ, απαντώντας λοιπόν, είπε ότι ο "Ιστγουντ είναι ένας μεγάλος ηθοποιός και ακόμα μεγαλύτερος σκηνοθέτης". Ερωτηθείς αν προσβλήθηκε τόνισε: "Εάν προσβάλλεσαι τόσο εύκολα τότε πρέπει να διαλέξεις άλλη δουλειά από εκείνη του προέδρου".

Δείτε το βίντεο από το MEGA
enikos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ