2012-09-03 02:28:04
Φωτογραφία για Θα ανακυκλώνατε ποτέ ένα iPhone;
Μπορεί οι φανατικοί της Apple να περιμένουν με ανυπομονησία το νέο iPhone αλλά η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει να αντιμετωπίσει... έντονο ανταγωνισμό από τη Nokia και όχι μόνο. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στους καταναλωτές να ελαττώσουν το κόστος αγοράς του νέου smartphone της, προσφέροντας την δυνατότητα να ανακυκλώσουν την παλιά τους συσκευή.

Μέσω του προγράμματος Reuse and Recycle, μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο, χρώμα, και κατάσταση της Apple συσκευή σας και να λάβετε μια πρόταση για το πόσα περίπου χρήματα μπορείτε να πάρετε αν την ανακυκλώσετε. Αν και η τιμή ανακύκλωσης ενός iPhone 4S στα 64GΒ ανέρχεται στα 345 δολάρια, 275 ευρώ δηλαδή, παλιότερες συσκευές κοστολογούνται πολύ χαμηλότερα. Σημαντικό ρόλο στην τιμή βέβαια παίζουν τυχόν γρατσουνιές στο σώμα ή στην οθόνη της συσκευής σας.

Η προσφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη από την Apple μόνο στις ΗΠΑ, ενώ για την Ελλάδα οι ιδιοκτήτες συσκευών της Apple μπορούν σύντομα να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ανακύκλωσης μέσω του προγράμματος επιστροφής της Dataserv.

Παρόμοιες προσφορές είχαν πραγματοποιηθεί και πέρσι πριν από την κυκλοφορία του iPhone 4S, όταν, η Apple προσέφερε μέχρι 200 δολάρια για την έκδοση 16GB του iPhone 4.
proho
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ