2012-03-18 18:19:02
Φωτογραφία για Aναγνώστης ακόμα περιμένει μια απάντηση από τον δήμαρχο Άνω Λιοσίων
Εδώ και μέρες παρακολουθώ το λεγόμενο "κίνημα της πατάτας", το οποίο μέρα με τη μέρα παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας.

Η κοινωνική απήχηση είναι τεράστια, η πολιτική στήριξη πρωτοφανής (πλην μερικών φωτεινών εξαιρέσεων). Το μιντιακό κατεστημένο παρακολουθεί θετικά το όλο εγχείρημα.

Πέρασαν οι ημέρες και περίμενα να δω... Είναι κάτι το οποίο θα "ξεφουσκώσει" ή θα είναι μια προσπάθεια σοβαρή, με συνέχεια και, γενικά, μια διαδικασία "από το λαό κατευθείαν προς το λαό", που τόσο δεινοπαθεί; Τελικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, το "κίνημα" εξαπλώνεται και μάλιστα σε νέα προϊόντα.

Και μου γεννιέται λοιπόν η απορία... Ο δημαρχος ΦΥΛΗΣ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ που είναι σε όλα αυτά;; Αντί να είναι μπροστάρης σε τέτοιες διαδικασίες κινηματικές, μένει και παρατηρεί. Και αναρωτιέμαι πως γίνεται να συμβαίνει αυτό; Μιλάμε για τα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ που πολλοί τα χαρακτηρίζουν σαν τη πιο "ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ" της ΑΤΤΙΚΗΣ! Γιατί δεν αναλαμβάνει ο (ΑΡΧΟΝΤΑΣ)του δήμου μας ανάλογες πρωτοβουλίες; Τι τον κρατά μακρυά από αυτές τις δράσεις; Γιατί θα πρέπει να πληρώνουμε 1 ευρώ το κιλό της πατάτες του τόπου μας, ειδικά σε μια τέτοια εποχή κρίσης; Και συμβαίνει σε τόσα παραγόμενα προϊόντα Πραγματικά ευελπιστώ να διαβάσει κάποιος αρμόδιος τα παραπάνω και να βοηθήσει ώστε συνεχιστούν οι προσπάθειες, έστω για φθηνότερες αγορές ειδών πρώτης ανάγκης. Ένα μεγάλο μπράβο και στους πατατοπαραγωγους για την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To sms της ... ντροπής!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To sms της ... ντροπής!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ