2012-09-13 07:29:54
Φωτογραφία για Στους δρόμους και οι στρατιωτικοί Ενστολη διαμαρτυρία των αξιωματικών στην Αθήνα κατά των περικοπώνι
Ενστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη οι φορείς των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιδρώντας στις περικοπές των αποδοχών τους. Στην πλατεία παρέστησαν και συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών.Τα περίπου 2.500 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων συγκρότησαν στη συνέχεια πορεία και κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών, όπου αντιπροσωπεία τους παρέδωσε ψήφισμα. Αντίστοιχο ψήφισμα παρέδωσε η αντιπροσωπεία και στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά την έξοδο του από το υπουργείο Οικονομικών ο Πολ Τόμσεν, ήρθε αντιμέτωπος με διαδηλωτές. Ένας εξ αυτών, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Σταμούλης, του είπε: «Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί. Η Έλλαδα έδωσε το φως του πολιτισμού. Να μην το σβήσετε».Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Τόμσεν δεν απάντησε απλά κοίταξε τον κ. Σταμούλη και αποχώρησε.Παρόντες στη διαδήλωση ήταν και οι βουλευτές: Θοδωρής Δρίτσας, Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, και από τους Ανεξάρτητους Ελληνες οι Τέρενς Κουίκ, Παύλος Χαϊκάλης και ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής.


Ο Θ.Δρίτσας χαρακτήρισε αξιοσημείωτη την κίνηση των εργαζομένων των ενόπλων δυνάμεων να αντιταχθούν στα μέτρα.Ο Τ. Κουίκ χαρακτήρισε τα μέτρα των περικοπών ως «καταισχύνη» ενώ είπε ακόμη ότι «πλήττουν την εθνική  κυριαρχία και ότι δεν πρέπει να γίνει καμία περικοπή ούτε στους μισθούς ούτε στα εξοπλιστικά προγράμματα».Τέλος, ο Ηλ.Κασιδιάρης δήλωσε ότι ως Έλληνας πολίτης και αδελφός αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εναντίον κάθε περικοπής στις Ένοπλες Δυνάμεις.http://www.tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλειστοί και σήμερα οι Δήμοι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλειστοί και σήμερα οι Δήμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ