2012-09-13 18:14:32
Φωτογραφία για Κατσαβάκης : «Ηταν μια πολύ καλή πρόβα»
Καλά και κακά νέα είχε για τον Μάκη Κατσαβάκη το φιλικό του Αρη με τον Κιλκισιακό. 

Ο τεχνικός των «κίτρινων» έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ συμπέρανε ότι κάποιοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

«Ηταν μια πολύ καλή πρόβα για τα παιδιά που δεν είχαν συμμετοχές με περισσότερο χρόνο στα πόδια τους. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή, όπως την θέλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε εκτός ρυθμού και παρουσιάσαμε μία καθίζηση», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Αρη μετά το 1-1 στο Κιλκίς.

Και πρόσθεσε: «Ορισμένοι παίκτες έδειξαν πολύ αδύναμοι για να μας δώσουν βοήθεια, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, γιατί πρέπει να χτίσουν αυτοπεποίθηση. Ορισμένοι έχουν μια καλύτερη ποιότητα και θα έχουν προβάδισμα για να μπουν στην 11αδα. Είναι βέβαιο ότι θα πάρουν ευκαιρίες. Και εγώ τώρα τους ελέγχω, τώρα δοκιμάζονται και θέλω να δω πως ανταποκρίνονται».


Για τους Ψυχογιό και Ασλανίδη, που επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ σχολίασε: «Τον Ψυχογιό τον κράτησα μέσα περίπου ένα 60λεπτο, γιατί ήθελα να πάρει ρυθμό και αν πάρουμε δελτία θα τον βάλω. Και ο Ασλανίδης είναι πολύ καλά, ήθελα και αυτός να πάρει ρυθμό και τον υπολογίζουμε για τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το ματς στο ΟΑΚΑ με την «Ενωση» ανέφερε: «Εχω ήδη στα χέρια του τα dvd των αγώνων της με την Ξάνθη και την Τρίπολη. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα…».

Για τον Νταβίντ Αγκάνθο δήλωσε: «Εχει μείνει πίσω, πρέπει να πάμε προσεκτικά στην 11αδα γιατί εγκυμονεί κίνδυνος τραυματισμού». Τέλος, για τον Γιαννιώτα σχολίασε: «Γύρισε, αλλά έπαιξε δύο 90λεπτα μέσα σε τρεις μέρες».

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ