2012-09-14 08:46:03
Φωτογραφία για Ρεζερβέ ξαπλώστρες στην παραλία αναφέρει αναγνώστης
Γυρνώντας και εμείς από τις διακοπές μας στην Ηπειρο αποφάσισα να γράψω την εντύπωση που αποκομίσαμε απο την σύντομη βόλτα μας στην Μικρή Αμμο στα Σύβοτα. Κάποιοι γνωστοί μας είπαν για τον νέο χώρο που έφτιαξαν στην παραλία και αφού θα πηγαίναμε στα Σύβοτα για μπάνιο είπαμε να επισκεφτούμε την Μικρή Αμμο,στην οποία βέβαια πάμε κάθε χρόνο.

Φτάνοντας στην παραλία μπήκαμε στον χώρο του beach bar.

Ενας χώρος πραγματικά πολύ όμορφα φτιαγμένος με πλακόστρωτο ,αιώρες, μαξιλάρες,bar, ταβερνάκι.

Κατεβαίνοντας στην παραλία είδαμε οτι την είχαν χωρίσει σε 3 μέρη.Δεξιά και αριστερά ομπρέλες με ξαπλώστρες,στην μέση ομπρέλες με πούφ.

Αφού βρήκαμε κάποιες ελεύθερες και ήμασταν έτοιμοι να εναποθέσουμε με την γυναίκα μου τον 2χρονο γιό μας και τα όχι λίγα πράγματα που κουβαλούσαμε(κουβαδάκια,σαμπρέλα,ψυγειάκι κ.τ.λ) ότι πράγματα δηλαδή κουβαλάει μια οικογένεια άνω των 2 ατόμων ,μας πλησίασε ένας υπάλληλος να μας ενημερώσει οτι οι 4 ξαπλώστρες και οι 2 ομπρέλες που αντικρίζαμε ήταν κρατημένες για το αφεντικό.


Συνεχίζοντας την αναζήτηση μάθαμε οτι τα πούφ με τις ομπρέλες ήταν επίσης κρατημένα για τους πελάτες τους!!!Δηλαδή εμείς που θα καθόμασταν και θα παραγγέλναμε ,δίνοντας τα χρήματά μας δεν έιμαστε πελάτες!!

Προχωρήσαμε λοιπόν στην επόμενη σειρά με ξαπλώστρες ,όπου βρήκαμε μία ελεύθερη.Μόλις βάλαμε το παιδί και τα πράγματα στις ξαπλώστρες ένας άλλος υπάλληλος μας πλησίασε και μας ενημέρωσε οτι οι συγκεκριμένες ήταν reserve και μας υπόδειξε κάποια άλλη ελέυθερη.

Πραγματικά έαν δεν έιχαμε το παιδί μαζί μας θα είχαμε φύγει αλλά το έιχαμε ήδη ταλαιπωρήσει πολύ μέσα στην ζέστη.

Ξέχασα να αναφέρω οτι δεν υπήρχε σχεδόν καμία απόσταση ανάμεσα στις ξαπλώστρες.Είχαν βάλει τόσες πολλές για να βγάλουν περισσότερο κέρδος με αποτέλεσμα να αγκαλιάζουμε τον διπλανό ,τον μπροστά και τον πίσω!!!

Πολλές ήταν οι οικογένειες που ερχόντουσαν και φεύγανε(και καλά έκαναν!!!) γιατί δεν υπήρχαν ελεύθερες ξαπλώστρες και δεν υπήρχε και χώρος ελεύθερος να βάλεις την δική σου ομπρέλα.Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ