2012-09-25 09:09:50
Φωτογραφία για ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ... ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ
Σε λύσεις ανάγκης θα καταφύγει υποχρεωτικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προκειμένου να καλύψει τα κενά που προέκυψαν από τους τραυματισμούς (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) των Βασίλη Τοροσίδη και Τζαμέλ Αμπντούν. Ο διεθνής δεξιός μπακ θα χάσει τα ματς με Ατρόμητο και Άρσεναλ, πιθανότατα και αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Αλγερινός εξτρέμ θα λείψει σίγουρα από το πρώτο, ενώ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος στο δεύτερο.

Η κακοδαιμονία «χτύπησε» τους νταμπλούχους σε δύο θέσεις που δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Γιατί-κακά τα ψέματα-στο ρόστερ της ομάδας δεν υπάρχει ούτε κλασικός δεξιός οπισθοφύλακας, ούτε και κλασικός ακραίος μεσοεπιθετικός με εμπειρία.

Ποιοι θα καλύψουν τα κενά; Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει ακόμη δείξει τις σκέψεις του. Ελλείψει δεξιού μπακ, αναγκαστικά θα καλύψουν τη θέση παίκτες που το έχουν κάνει και στο παρελθόν. Υπάρχουν οι επιλογές των Μανιάτη και Μοδέστο, που ωστόσο αν… θυσιαστούν για τη θέση αυτή θα λείψουν από το κέντρο, το πείραμα με τον Παπάζογλου δεν έχει αποδώσει, ενώ ως έσχατη λύση φαντάζει η κατ’ ανάγκη χρησιμοποίηση εκεί ενός εκ των Πάμπλο Κοντρέρας και Κώστα Μανωλά που έχουν αγωνιστεί σαν μπακ με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα σε κάποιες περιπτώσεις.


Όσο για τη θέση του εξτρέμ, πίσω από τον Αμπντούν δεν υπάρχει σίγουρη λύση πέραν των νεαρών Βλαχοδήμου και Λυκογιάννη, που ωστόσο δεν έχουν πάρει ευκαιρίες (ο πρώτος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του Champions League, ο δεύτερος έχει δηλωθεί στη λίστα Β’). Υποχρεωτικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα καταφύγει στη χρησιμοποίηση παικτών που δεν είναι της… γραμμής, όπως ο Μασάντο, ο Φουστέρ ή ο Φετφατζίδης.

Όλα αυτά κι ενώ ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος στην τριάδα αγώνων μέχρι τη διακοπή με δύο από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος (Ατρόμητος-Αστέρας), αλλά και με μία ομάδα (Άρσεναλ) που παραδοσιακά παίζει πολύ από τα άκρα, με μπακ που ανεβαίνουν ψηλά και συνεργάζονται με τους μεσοεπιθετικούς και τους φορ. Παίκτες όπως οι Σανιά, Ζερβίνιο, Γουόλκοτ, Ποντόλσκι και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν προκαλούν πονοκεφάλους στα άκρα κάθε άμυνας και σίγουρα η βοήθεια των Τοροσίδη και Αμπντούν θα ήταν πολύ χρήσιμη για την αναχαίτισή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ