2012-09-25 09:21:22
Φωτογραφία για ΤΟ «ΒΑΡΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
Το «βάρος» στην άμυνα και ιδιαίτερα στο ριμπάουντ αναμένεται να ρίξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, που αρχίζουν ξανά σήμερα μετά την χθεσινή επιστροφή από την Νυρεμβέργη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο νίκες (επί των Μπάμπεργκ, Κχίμκι) και γνώρισαν την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά της Νυρεμβέργης και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις (απέναντι στην ρωσική και στην ισραηλινή ομάδα) έδειξαν αδυναμίες στην άμυνα και ειδικά στο ριμπάουντ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία καταγράφηκαν στα δύο τελευταία ματς προετοιμασίας, τον προβληματίζουν και αναμένεται να δουλέψει με τους παίκτες του σε αυτόν τον τομέα μέχρι την προσεχή Παρασκευή (28/9), που η αποστολή της ομάδας του Πειραιά θα αναχωρήσει για την Μόσχα για την συμμετοχή στο «Γκομέλσκι Καπ» (29, 30/9).

Στην ρωσική πρωτεύουσα ο Ολυμπιακός θα δώσει τους δύο τελευταίους αγώνες προετοιμασίας πριν την έναρξη της φετινής σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσει στην πρώτη ημέρα του τουρνουά την Λοκομοτίβ Κουμπάν των Νικ Καλάθη, Άλεξ Μάριτς και την δεύτερη ημέρα ανάλογα με το αποτέλεσμα της πρώτης τον νικητή ή τον ηττημένο του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζαλγκίρις Κάουνας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ