2012-09-26 10:24:04
Φωτογραφία για Δύο υπάλληλοι του Μηχανολογικού πληρώνουν το μάρμαρο!
Οι δύο από τους 8 συνολικά υπαλλήλους του Μηχανολογικού πληρώνουν τελικά το μάρμαρο! Το Πειθαρχικό ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα τη συνεδρίασή του, που ουσιαστικά ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου και μετά από διαφωνίες κατέληξε στο να θέσει σε δυνητική αργία τους 2 μόνο υπαλλήλους από τους 8 που είχαν ‘κατηγορηθεί’ για την υπόθεση των διπλωμάτων.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό σύμφωνα με πληροφορίες μεσα στο Πειθαρχικό αναπτύχθηκαν τρεις διαφορετικές απόψεις: η μια να αθωωθούν όλοι, η δεύτερη να…Πέσει καμπάνα σε έξι από αυτούς και τελικά επικράτησε η…τρίτη που αφορούσε τους ΔΥο υπαλλήλους που έκρινε ότι υπήρχαν στοιχεία.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποτελείται από 5 μέλη εκ των οποίων 3 είναι διευθυντές και Δυο αιρετοί, ενώ προεδρεύει η κ.Μάρω Αντωνακάκη..

Θυμίζουμε ότι 13 άτομα, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφέρειας Κρήτης και εκπαιδευτές οδήγησης καθώς κι ένα άτομο που εμφανιζόταν ως υποψήφιος οδηγός, είχαν τον περασμένο Ιούνιο συλληφθεί με θεαματική έφοδο της Αστυνομίας στο μηχανολογικό. Και μάλιστα εστάλησαν στην Εισαγγελία με..πούλμαν ενώ είχε ανακοινωθεί ότι στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη 19 άτομα .


Τότε είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι εμπλέκονταν στην υπόθεση τουλάχιστον τρεις υπάλληλοι, αλλά για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί η Αστυνομία δεν προχώρησε τότε στη σύλληψη τους.

Οι κατηγορίες με τις οποίες πήγαν στον εισαγγελέα τους 13 ήταν: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστοπροσωπία, πλαστογραφία, ενεργητική και παθητική δωροδοκία, καθώς και απάτη κατ'εξακολούθηση . Ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς η εισαγγελέας έκρινε ότι τα στοιχεία της πολυσέλιδης δικογραφίας δεν ήταν επαρκή και ζήτησε να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση που ουσιαστικά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ