2012-09-29 07:50:40
Φωτογραφία για Η επιστροφή του Σαλπιγγίδη
Σε ένα τάιμινγκ που ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να συνηθίζει την απουσία του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επιστρέφει στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα απέναντι στον Άρη.

Ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του «Δικέφαλου του Βορρά» και συμπεριελήφθη στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού, σε αντίθεση με τους αναμενόμενα απόντες, Γκαρσία και Βιβιάν, καθώς χρειάζονται ακόμη χρόνο μέχρι να επανέλθουν στο 100%.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν έγινε «πρόβα» ενδεκάδας, ωστόσο δεν αποκλείεται η ομάδα να παραταχθεί όπως και στην Ξάνθη (0-3 την SKODA). Η μόνη διαφορά που μπορεί να προκύψει είναι πιθανή χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη από την αρχή του αγώνα.

Απέναντι στους Ακρίτες, οι «ασπρόμαυροι» παρατάχθηκαν ως εξής: Με τερματοφύλακα τον Γλύκο, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο, Κατσικάς, Κουμάλο, Έτο, στον άξονα οι Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά ο Ρομπέρ, δεξιά ο Φωτάκης και στην επίθεση οι Λόρενς, Αθανασιάδης. Σε αυτό το σχήμα επέμεινε ο Δώνης στην προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Άρη και σκέφτεται να το διατηρήσει την Κυριακή.

Η 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ