2012-10-05 16:20:02
Φωτογραφία για  Το έγγραφο του Ι.Σ.Α. για την νομιμοποίηση των κινητοποιήσεων παρόχων υπηρεσιών Υγείας που ξεκινούν την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου
Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε δια της παρούσης, ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. του, συμπαρίσταται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει να πραγματοποιήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, οι συμβεβλημένοι με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ιατροί, καθώς και οι εκπρόσωποι των Κλινικών και των διαγνωστικών κέντρων. Η κινητοποίηση θα λάβει την μορφή των επαναλαμβανόμενων πενθήμερων επισχέσεων εργασίας.

Η γνωστοποίηση αυτή γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην οικ. 37097 /30-8-2012 η οποία βασίστηκε στην με αρ. 519/51/1-8-2012 απόφαση σας για την έγκριση της απόδοσης δαπάνης κοστολογημένων παρακλινικών εξετάσεων απευθείας στους ασφαλισμένους εξαιτίας της αναστολής εκτέλεσης παροχής υπηρεσιών εκ μέρους των συμβεβλημένων μελών μας.

Τέλος σας καλούμε εκ νέου δια της παρούσης, όπως δράσετε ΑΜΕΣΑ για την επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν τους ιατρούς, οι οποίοι έχουν συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και να μεριμνήσετε ΑΜΕΣΑ για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων αμοιβών των ιατρών που είχαν συμβληθεί με τα ταμεία που έχουν ενταχθεί πλέον στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ο αγώνας που δίνουμε όλοι από κοινού είναι αγώνας για το αυτονόητο, το δικαίωμά αμοιβής για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του ταμείου σας.

Για το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Πατούλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Στάθης Τσούκαλος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόνο η νίκη στο μυαλό μας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μόνο η νίκη στο μυαλό μας"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ