2012-10-06 17:01:33
Φωτογραφία για ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ!
Από τη στιγμή που ο Κώστας Κατσουράνης μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, έχει ξεσπάσει μία (αβάσιμη) φημολογία ότι υπάρχει ενδεχόμενο ν'ασχοληθεί ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον Έλληνα χαφ.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και λένε ότι αυτό που προέχει είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Κανείς δε γνωρίζει ποιές μπορεί να είναι οι αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Ολυμπιακό θα ζυγίσουν προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας περίπτωσης, αφού είναι γνωστό ότι η πλειοψηφία του ερυθρόλευκου κόσμου δεν... πολυ-συμπαθεί τον διεθνή Έλληνα μέσο. Πάντως, υπάρχει και μια μερίδα του κόσμου που δε θα έλεγε όχι σε μία τέτοια κίνηση για τη... σχετική "καζούρα" στους απέναντι... 

Ίσως με τα τωρινά δεδομένα, ο Ολυμπιακός να χρειάζεται παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κι αλλού... πορτοκαλιές.

Όπως και να έχει, ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στη διοίκηση και στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού και σύντομα θα φανεί αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Ξαναλέμε πάντως, ότι προς το παρών ΔΕΝ υπάρχει κάτι, πράγμα για το οποίο είναι κατηγορηματικοί στο λιμάνι...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ