2012-10-16 18:28:08
Φωτογραφία για Σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Μπεν Χαίμ
Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπεν Χαΐμ είναι πιθανό να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

Την περίπτωση του Ισραηλινού στόπερ, Μπεν Χαΐμ εξετάζει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την εφημερίδα Σπορ του Βορρά.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει σχετικά: "Ο Μπεν Χαΐμ είναι 30 χρονών (γεννημένος στις 31 Μαρτίου 1982) και αυτήν τη στιγμή είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού έμεινε ελεύθερος από την Πόρτσμουθ. Εκεί, ήταν συμπαίκτης και με τον Λίαμ Λόρενς, αλλά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα (για τα οποία άλλωστε έφυγε και ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός ώστε να έρθει στον ΠΑΟΚ) του συλλόγου τον οδήγησαν στην έξοδο.

Παρ' ότι προέκυψαν ορισμένα εμπόδια στις διαπραγματεύσεις, ο ατζέντης του (γνωστός παγκοσμίως) Πίνι Ζάχαβι, κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθερία του, αλλά δεν πρόλαβε να βρει στην αγορά το συμβόλαιο που ήθελε για τον πελάτη του.

Ισως γιατί αξίωνε περίπου 2 εκ. ευρώ ως ετήσια αποζημίωση, ποσό που τώρα θα είναι αρκετά χαμηλότερο ώστε να βρει ομάδα τον Ιανουάριο.

Οταν προτάθηκε αρχικά στον ΠΑΟΚ πριν από ένα δεκαπενθήμερο, στην Τούμπα δεν υπήρχε περίπτωση να μπούνε σε διαπραγματεύσεις, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η αρχική διαπραγμάτευση μοιάζει εφικτή για τον ΠΑΟΚ, που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και πολύ πιθανό ν' αποτελέσει έναν από τους κεντρικούς στόχους για τον Ιανουάριο".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ