2012-10-26 14:36:44
Φωτογραφία για Διαθέσιμα από σήμερα τα Windows 8
Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση των Windows 8 στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα Windows 8.

Με λίγα λόγια, ένα νέο όμορφο περιβάλλον εργασίας, καθώς και ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών μέσω της έναρξης λειτουργίας του Windows Store, το οποίο είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 1.000 PCs και tablets με πιστοποίηση Windows 8.

«Με το λανσάρισμα των Windows 8, η Microsoft αποκαλύπτει τα Windows σχεδιασμένα από την αρχή», δήλωσε ο Ernst-Jan Stigter, διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Ελλάς.

«Σε tablet ή PC, για εργασία ή διασκέδαση, για κατανάλωση περιεχομένου ή για δημιουργία νέου, τα Windows 8 προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στο προσωπικό σας στυλ».

Τα Windows 8 θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής σε δύο εκδόσεις, τα Windows 8 και τα Windows 8 Pro. Για τους επιχειρηματικούς πελάτες, τα Windows 8 Enterprise προσφέρουν νέες δυνατότητες για βελτιωμένη παραγωγικότητα με λειτουργίες όπως το Windows To Go, το DirectAccess, και το BranchCache, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια σε όλα τα σημεία, με λειτουργίες όπως το BitLocker και το AppLocker.

Πληροφορίες για αναβάθμιση ή αγορά εδώ.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ