2012-10-27 23:00:08
Φωτογραφία για Η σοκαρισμένη σύζυγος πίσω από τη σύλληψη του κανίβαλου αστυνόμου της Νέας Υόρκης
Πληροφορίες από τους κόλπους της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης προς την εφημερίδα New York Post αναφέρουν πως ο «κανίβαλος αστυνόμος», κατά κόσμο Τζιλμπέρτο Βάγε, ο οποίος απασχόλησε χθες τα αμερικανικά και παγκόσμια ΜΜΕ, κατά πάσα πιθανότητα καταδόθηκε από τη σύζυγό του.

Η σύζυγος του Βάγε, Καθλίν Κουκ Μάνγκαν, δασκάλα στο επάγγελμα, ήρθε σε επαφή με το FBΙ, με αφορμή την ανακάλυψη «παράξενου ψηφιακού υλικού» στον υπολογιστή του συζύγου της τον προηγούμενο μήνα.

Στο εν λόγω υλικό περιλαμβάνονταν ονόματα, φωτογραφίες, ημερομηνίες γέννησης και μεγέθη στηθόδεσμων δεκάδων γυναικών, καθώς και ένα λεπτομερές σχέδιο όπου περιέγραφε την τακτική που θα ακολουθούσε με σκοπό να απαγάγει, βιάσει, σκοτώσει, ψήσει και φάει τα θύματά του.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη του υλικού, η Καθλίν Μάνγκαν ενημέρωσε τις αρχές και εγκατέλειψε τη συζυγική εστία, παίρνοντας μαζί της τη μικρή κόρη τους και μερικά ρούχα.


Μετά τη σύλληψη του, ο δικηγόρος υπεράσπισης του Βάγε ζήτησε να αποφυλακιστεί ο πελάτης του με εγγύηση, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι το ηθικά αποκλίνον υλικό δεν αρκεί για να στοιχειοθετήσει κατηγορητήριο. Το αίτημά του όμως απορρίφθηκε, καθώς ο Βάγε φέρεται να είχε συνεργούς με τους οποίους επεξεργαζόταν από κοινού το σχέδιο απαγωγής γυναικών, πολλές από τις οποίες υποστήριξε ότι τις γνώριζε προσωπικά ή ότι τις είχε γνωρίσει μέσω του ιστότοπου OkCupid.

Ο Βάγε σκόπευε να βασανίσει τις γυναίκες, ψήνοντάς τις σε χαμηλή φωτιά, ώστε να τις κρατήσει ζωντανές για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψεύτες για τη... δόση τους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψεύτες για τη... δόση τους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ