2012-03-22 15:30:38
Φωτογραφία για AlpamayoPro Trail Project - Σκαλάκια Πάρνηθας
Όλα είναι έτοιμα για τον Κάθετο αγώνα αντοχής, τον δεύτερο από τους πέντε αγώνες του alpamayoPRO Trail Project 2012. Έναν πρωτότυπο και σίγουρα πολύ διαφορετικό αγώνα, ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει την αντοχή και το επίπεδο της φυσικής κατάστασης κάθε συμμετέχοντα, ανεξάρτητα από το επίπεδο του!

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζουν να γίνονται από την ιστοσελίδα www.runproject.trailrace.gr καθώς και στο κατάστημα alpamayoPRO, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα. Τελευταία μέρα όπου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι η Πέμπτη 22/3 το βράδυ.

Φυσικά όπως σε κάθε αγώνα που διοργανώνει το alpamayoPRO θα υπάρχουν πολλά δώρα, για δεκάδες τυχερούς από τους συμμετέχοντες αθλητές. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Αποσπόρης, ελληνική αντιπροσωπεία της Suunto θα διαθέσει ένα συλλεκτικό ρολόι t6c Red Arrow μαζί με το αντίστοιχο Foot POD και ο αντιπρόσωπος της εταιρείας Silva Γιώργος Τσουρλάκης θα χορηγήσει τον αγώνα με 50 φακούς κεφαλής Silva Siju. Όλα τα δώρα θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων.


Όσοι ήδη βρίσκεστε ανάμεσα στους αθλητές, να σας παρακαλέσουμε για την έγκαιρη προσέλευση στο χώρο εκκίνησης ώστε χωρίς βιασύνη να παραλάβετε τον αριθμό συμμετοχής σας και να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα το οποίο για τον συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή. Η γραμματεία του αγώνα θα είναι έτοιμη από τις 08.00 και προσερχόμενοι έγκαιρα έχετε επίσης έχετε το χρόνο να ανεβείτε με το τελεφερίκ στην έξοδο της διαδρομής ώστε να αφήσετε ότι τροφή χρειάζεστε για την αναπλήρωση ενέργειας πριν ξεκινήσετε την επόμενη προσπάθεια. Εμείς στον τερματισμό κάθε ανάβασης θα σας έχουμε μπουκαλάκια με νερό ενώ μετά τη λήξη του αγώνα στο χώρο των απονομών θα υπάρχει πρόχειρο σνακ.

Η ώρα εκκίνησης είναι στις 10.00 αλλά μην ξεχνάτε ότι από αυτήν τη Κυριακή ισχύει η θερινή ώρα οπότε την παραμονή βράδυ πρέπει να ρυθμίσετε τα ρολόγια σας μία ώρα μπροστά.

Με πολύ ενθουσιασμό και αυτή τη φορά, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ζήσετε άλλη μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία.

AlpamayoPro Trail Project: Άνοιξαν οι εγγραφές του 2ου αγώνα.

Όλα είναι έτοιμα και μόλις ενεργοποιήσαμε τις εγγραφές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς alpamayoPRO Trail Project. Από σήμερα μπορείτε και εσείς να συμπεριληφθείτε στις λίστες συμμετοχής του πρωτότυπου Vertical Endurance Run της γνωστής διαδρομής που τρέχει κάτω από τους πυλώνες του τελεφερίκ της Πάρνηθας με τρόπο που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Όσοι έχετε δηλώσει στον πρώτο αγώνα ότι θα τρέξετε σε όλους τους αγώνες του Κυπέλλου δε χρειάζεται να στείλετε δήλωση συμμετοχής και πολύ σύντομα θα δείτε το ονομά σας στη λίστα συμμετεχόντων.

Ετοιμαστείτε για… το πρωί της Κυριακής 25 Μαρτίου όπου θα έχετε 2 ώρες στη διάθεσή σας για να ανέβετε το μονοπάτι Σκαλάκια όσες περισσότερες φορές μπορείτε καλύπτοντας την μέγιστη δυνατή απόσταση.

Είναι ένας αγώνας όπου θα δοκιμαστεί η αντοχή αλλά και στρατηγική σας μιας στην κάθε σας ανάβαση θα μετρά μόνο το ανηφορικό κομμάτι αφού η επιστροφή-κατάβαση θα γίνεται με το τελεφερίκ του Regency καζίνο.

Αν είστε εσείς ο νικητής, τότε είστε ο αθλητής με τις περισσότερες αναβάσεις μέσα στο χρονικό όριο των δύο ωρών και αν υπάρξουν πολλοί ακόμη με τον ίδιο αριθμό ολοκληρωμένων προσπαθειών θα μετρά ο καλύτερος χρόνος που θα προκύψει από το άθροισμα του συνόλου των αναβάσεων τους.

Σε αυτόν το σύνδεσμο μπορείτε δείτε όλες τις λεπτομέρειες www.runproject.trailrace.gr

Keep on running!!

Η οργανωτική επιτροπή
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ