2012-03-22 15:39:05
Φωτογραφία για Η νέα ιστοσελίδα δραστηριοποίησης των Ελλήνων Anonymous!
Tο κίνημα των Ελλήνων υποστηρικτών της χακτιβιστικής Ομάδας Anonymous #ΟpGreece στην τελευταία του ανακοίνωση δημοσιοποιεί στο κοινό την νέα του ιστοσελίδα.

Μέχρι πρότινος η μεγαλύτερη σελίδα στο Facebook των Ανώνυμους στην Eλλάδα ήταν η http://www.facebook.com/AnonOpGreece, με 32.000 και πλέον ενεργά μέλη.Η ιστοσελίδα φαίνεται παρακάτω:

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στο SecNews, η εν λόγω ιστοσελίδα δεν είναι πλέον στα χέρια των Ελλήνων διαχειριστών της, αλλά στα χέρια Αμερικάνων και συγκεκριμένα δύο ατόμων που ζουν στην Ουάσιγκτον. Τα πλήρη στοιχεία αυτών που επιβουλεύτηκαν την ιστοσελίδα του #OpGreece, εντοπίστηκαν ύστερα από ενδελεχή και πολυήμερη έρευνα από τους Έλληνες Anonymous. Οι εν λόγω Αμερικανοί κατέλαβαν την σελίδα με «ύποπτους» σκοπούς και στόχο να πληγεί το κίνημα των Ελλήνων Anonymous με παράλληλη εξύβριση των Ελλήνων μελών της (!).Η σχετική ανακοίνωση των Ελλήνων Anonymous είναι εδώ:


Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, από τις υβριστικότατες κοινοποιήσεις που αναρτούν σκόπος τους είναι να πλήξουν το κίνημα των Anonymous και αυτό που πρεσβέυουν. Οι προηγούμενοι διαχειριστές έχουν αποχωρήσει στο σύνολό τους και όπως είναι σαφές ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη φέρουν πλέον για τα λεγόμενα των τωρινών διαχειριστών της σελίδας.

Η νέα σελίδα δραστηριοποίησης είναι η παρακάτω: facebook.com/AnonymousOpGreeceActivism.Όλοι οι υποστηρικτές των Anonymous #OpGreece οφείλουν να κάνουν Unlike ΑΜΕΣΑ την παλιά ιστοσελίδα στο Facebook και επιπλέον να υποστηρίξουν ενεργά την νέα ιστοσελίδα! Επιπλέον για λόγους ασφάλειας προτείνεται να ΜΗΝ επισκεπτόμαστε την παλαιά ιστοσελίδα μιας και υπάρχουν πληροφορίες οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διασπορά malware από τους κακόβουλους Αμερικανούς διαχειριστές της.
secnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΕ ΤΑ …ΕΦΑΠΑΞ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΝΕ ΤΑ …ΕΦΑΠΑΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ