2012-11-05 20:24:02
Φωτογραφία για Lady Gaga: «Η Adele είναι πιο χοντρή από εμένα»
Η Lady Gaga δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγινε στόχος των κακόβουλων όταν πήρε πάνω από... 15 κιλά! Μάλιστα, συνέκρινε τον εαυτό της με την Adele η οποία ζυγίζει αρκετά παραπάνω αλλά κανείς δεν ασχολείται με τη φιγούρα της!

"Η Adele είναι πιο χοντρή από εμένα, γιατί κανείς δεν λέει κάτι; Είναι τόσο υπέροχη και η αυτοπεποίθησή της είναι κάτι που μου χρειάζεται. Έβαλε ψηλά τον πήχυ γι' αρκετές γυναίκες", τόνισε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Stylist.

Όσο για τα παραπανίσια κιλά της, ανέφερε: "Ήξερα ότι κάποιες φωτογραφίες μου κυκλοφορούν στο ίντερνετ, ώσπου με πήρε η μητέρα μου και με ρώταγε αν πήρα κιλά. Όλοι μου το έλεγαν αλλά δεν με ένοιαζε. Αλλά όταν το άκουσα ακόμη και στις ειδήσεις, όπου μιλάνε για πολέμους, την οικονομική κρίση και τις εκλογές, σκέφτηκα ότι είναι πράγματι γελοίο!".

Κι αν οι καμπύλες της έχουν γίνει αντικείμενο σκληρής κριτικής, ο σύντροφός της Taylor Kinney τη στηρίζει απόλυτα: "Δουλεύει απίστευτα σκληρά, είναι πολύ δυνατή και μου δίνει έμπνευση όπως και η μαμά μου, με απίστευτο επαγγελματικό ήθος".
DAILY MAIL
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ