2012-11-09 08:28:24
Φωτογραφία για Περιμένει την έκθεση ο Σαββίδης
Στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχει μπει από χθες ο Γκέρμαν Σιστιάκοφ.

Ο Ρώσος συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη καλείται να συλλέξει όλα τα στοιχεία που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και κυρίως του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Σιστιάκοφ μίλησε ήδη με τον Ζήση Βρύζα και τον Μάκη Γκαγκάτση για τον πώς λειτουργούν η διοίκηση, τα γραφεία, το εμπορικό τμήμα και το τμήμα επικοινωνίας, ενώ παρακολούθησε την προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη περίπου δέκα μέρες, έχοντας ως στόχο να ενημερωθεί για τα πάντα και να ετοιμάσει μία έκθεση που θα παρουσιάσει στον νέο ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στην ανάλυσή του θα φανεί τις διαπιστώνει ότι δεν λειτουργεί σωστά και τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει προς το καλύτερο το όποιο πρόβλημα.

Έπειτα από αυτή τη διαδικασία θα ξεκαθαρίσει αν ο Σαββίδης θα κρατήσει τον Σιστιάκοφ και σε ποιο πόστο θα τον τοποθετήσει. Με τα σημερινά δεδομένα, ο 42χρονος άνδρας δεν έχει σίγουρη θέση στο επόμενο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Νέα συνεργασία με το Ροστόφ

Εκτός από τον Γκέρμαν Σιστιάκοφ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο υπεύθυνος της ακαδημίας (Πονεντέλνικα) ποδοσφαίρου του Σαββίδη στο Ροστόφ. Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε όταν η ομάδα Κ-15 ετών του ΠΑΟΚ είχε φιλοξενηθεί στη Ρωσία για ένα τουρνουά ακαδημιών.

Στη συνέχεια, ο σκάουτερ των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, Κώστας Λαγωνίδης, ταξίδεψε στο Ροστόφ για να τσεκάρει παίκτες, ενώ ο Αλεξάντερ Ραζορέινοφ ήρθε στη συμπρωτεύουσα για να αναλύσει με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο (γενικός διευθυντής των ακαδημιών) το πλάνο που θα έχουν το επόμενο διάστημα.

Πρόθεση του Σαββίδη είναι η προώθηση Ρώσων παικτών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ