2012-11-09 08:30:22
Φωτογραφία για Με διαφορετικό προφίλ στη Λιβαδειά
Ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια ή από την αρχή της σεζόν αναμένεται να δώσουν ο Νίκος Πασσιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής στο σαββατιάτικο ματς του Άρη στην έδρα του Λεβαδειακού.

Αυτό φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση των «κίτρινων», αφού το τεχνικό δίδυμο δοκίμασε τον Σάκη Κανούλα στη θέση του Αγάνθο που είναι τιμωρημένος.

Όσον αφορά τις θέσεις του άξονα, τις θέσεις των απόντων Παπαστεριανού και Κοέλιο θα πάρουν οι Νταμαρλής και Καπετάνος, που μετά την αποχώρηση του Κατσαβάκη βρέθηκαν στον πάγκο.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο σκόρερ με τη Βέροια, Γιάννης Γκέσιος, και μαζί με τον Γιαννιώτα θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης. Στην άμυνα, μπροστά από τον Βελλίδη, αναμένεται να παίξουν - από δεξιά προς αριστερά - οι Ψυχογιός, Παντίδος, Τριανταφυλλάκος και Μαργαρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς δεν υπολογίζουν τους Αγάνθο, Πουλίδο, Παπαστεριανό, Καζναφέρη, Κοέλιο και από χθες τον Ασλανίδη. Ο 23χρονος μέσος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και δεν υπολογίζεται.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο χαιρετισμός αλά... ελληνικά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο χαιρετισμός αλά... ελληνικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ