2012-11-09 11:39:03
Φωτογραφία για Απάτη και σπέκουλα με τη χρεοκοπία
του Σωτήρη Μεταξά

Η ιστορία με τον ... μπαμπούλα της άτακτης χρεοκοπίας εξελίσσεται στη μεγαλύτερη πολιτική απάτη των τελευταίων χρόνων, καθώς...αποδεικνύεται ότι το οικονομικό επιτελείο επέλεξε να κάνει "σπέκουλα" με την αγωνία εκατομμυρίων πολιτών και να ... παίξει το χαρτί της τρομοκρατίας. Πόσες φορές, αλήθεια, δεν ακούσαμε τον τελευταίο μήνα ότι η Ελλάδα έχει ταμειακή ρευστότητα μέχρι τις 20 Νοεμβρίου;

Πόσες φορές δεν ακούσαμε ότι αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα, η χώρα θα οδηγηθεί σε άτακτη χρεοκοπία; Πόσες φορές δεν ακούσαμε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι περιμένουν να δουν πρώτα πράξεις (μνημόνιο 3) και μετά να ανάψουν το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ; Ε, λοιπόν και τα μέτρα ψηφίστηκαν και τα περίεργα παιχνίδια των ισχυρών της ευρωζώνης συνεχίζονται και βεβαίως η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει.

Ας βγουν λοιπόν οι τρομολάγνοι, που τρομοκρατούσαν τον κόσμο με την οικονομική κατάρρευση της χώρας, δίνοντας και χρονοδιάγραμμα μέσα στο Νοέμβριο, να εξηγήσουν πως και γιατί τελικά δεν θα χρεοκοπήσουμε και γιατί οι ίδιοι φόβιζαν πολίτες και αγορές με σενάρια άτακτης χρεοκοπίας. Προφανώς στο Μαξίμου θεωρούν πως ο ελληνικός λαός έχει κοντή μνήμη και είναι ηλίθιος. Δεν αντιλαμβάνονται όμως ότι ο ψεύτης ... τον πρώτο χρόνο χαίρετε. Όσον αφορά τη δόση, μην περιμένετε άμεσα εξελίξεις. Πρώτα είναι η σειρά της Κύπρου να ... τρομοκρατήσουν και μετά θα μας αντιμετωπίσουν ... πακέτο.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ