2012-11-10 17:42:21
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Το γεγονός πως το Περιστέρι θα παίξει με έξτρα κίνητρο και χωρίς άγχος κάνει ακόμα δυσκολότερη την αποστολή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Κάιλ Χάινς.

Οι Πειραιώτες παίζουν θα παραταχθούν αύριο (11/11) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» κόντρα στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, που δεν έχει τίποτα να χάσει, έχοντας άλλωστε τον τίτλο του αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο Μιλάνο, κόντρα στην Αρμάνι, αλλά δεν μένει εκεί. Οι παίκτες του θα πρέπει να αποδώσουν καλά και κόντρα στο Περιστέρι για να φθάσουν σε άνετη επικράτηση, όπως παραδέχθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο και φυσικά δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ. Στο Περιστέρι θα πρέπει να παίξουμε καλά εάν δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Τα παιδιά έχουν ξεχωριστό κίνητρο να μας κερδίσουν και κανένα άγχος. Ο τρόπος που έχουμε αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια μας με ομάδες που είναι χαμηλότερης δυναμικής θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας και σε αυτό το παιχνίδι».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ