2012-11-10 19:33:58
Φωτογραφία για ΤΟΝ... ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-14
Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός και στην Α1 πόλο Ανδρών, επικρατώντας με 8-14 του ΠΑΟΚ στο «Ποσειδώνιο» της Θεσσαλονίκης. Έτσι, πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για το Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα από νωρίς και το διατήρησαν, χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα για αυτό. Με τον Γιάννη Φουντούλη να συνεχίζει το σερί του μεγάλου σκοραρίσματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας 6 γκολ στο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-7 στο ημίχρονο και στη συνέχεια ο Θοδωρής Βλάχος δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει της αναμέτρησης με τη σερβική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός βασίστηκε κυρίως στους δύο Χιώτες του για να βάλει ασφαλιστική δικλείδα στη νίκη και να κοιτάζει, πλέον, μόνο το ματς με τον Αστέρα. Στον ΠΑΟΚ έμειναν ικανοποιημένοι επειδή υπήρξαν ανταγωνιστικοί έναντι των ερυθρόλευκων, με εξαίρεση το δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο δεν σκόραραν. Αυτό ήταν το ίδιο διάστημα που ο Ολυμπιακός, που έπαιζε χωρίς τους Νικόλα Δεληγιάννη και Μάριο Καπότση, φόρτσαρε για να πάρει τη νίκη.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων επιστρέφει με πούλμαν στην Αθήνα και τα ξημερώματα της Κυριακής θα βρίσκεται στο Ρέντη μαζί με την ομάδα βόλεϊ.

Τα οκτάλεπτα : 2-4, 0-3, 3-4, 3-3

ΠΑΟΚ (Γούναρης): Βαχαρέλης 3, Σαρησάββας 2, Μίμης Αλιχανίδης 1, Κόλιανιν 1, Παπαποστόλου 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Γιάννης Φουντούλης 6, Ντόσκας 3, Μπλάνης 2, Μουρίκης 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ