2012-11-10 21:01:41
Φωτογραφία για Στάθης Παναγούλης-video> Οι μνημονιακοί βουλευτές θα έχουν την τύχη του Αμερικανού πρέσβη στην Λιβύη...!!!
Από τον Αιμίλιο Περδικάρη 

Πολιτικό σεισμό προκαλεί μία ακόμη τοποθέτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Από του βήματος της Βουλής, ο Στ. Παναγούλης (στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό) απείλησε με Ειδικό Δικαστήριο ή εκτέλεση όσους υπέγραψαν τα Μνημόνια!

«Αν το πολιτικό σύστημα επιθυμεί να βρει τα κλεμμένα, τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα από το 1974 μέχρι σήμερα, τι είχαμε και τι έχουμε. Όλα στο φως, αλλά δεν το τολμάτε. (Όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια πρέπει) να παρακαλάτε να περάσετε από Ειδικό Δικαστήριο. Αυτό σας εύχομαι και εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη. Καλή σας τύχη!»,

ήταν τα λόγια του βουλευτή, ο οποίος άφησε άφωνους με την τοποθέτησή του ακόμη και τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την προσπάθειά του δε να ανασκευάσει, λέγοντας πως τούτο αποτελεί προσωπική του άποψη και, όπως είπε, δεν έχει σχέση με αυτήν ούτε το κόμμα του ούτε ο Αλ. Τσίπρας, ο σάλος που έχει δημιουργηθεί είναι αναπόφευκτος και έχει φορτίσει το κλίμα της συζήτησης του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής.


Πριν από λίγο, με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σ. Κεδίκογλου καλεί τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τον βουλευτή του. «Χθες, ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στη χειρότερη πολιτική του κατάντια, επιτρέποντας στον βουλευτή του, κ. Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφυλίους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον κ. Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία», αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.

Πηγή / http://www.kourdistoportocali.com/articles/15847.htm

Πηγή:www.capital.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ