2012-11-10 22:21:25
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ
Η αήττητη πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ συνεχίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα μας ξεπέρασε με επιτυχία(1-3 σετ) το εμπόδιο του πολύ καλού Αρη ο οποίος το μόνο που κατάφερε ήταν την απώλεια –για τους ερυθρόλευκους- του πρώτου μόλις σετ μετά από 5 αγωνιστικές.

Οι δηλώσεις των προπονητών….

«Θεωρώ ότι τα καθοριστικά σημεία του αγώνα ήταν στο 24-25 του γ' σετ όπου ενώ είχαμε τις κατάλληλες συνθήκες δεν εκδηλώσαμε επίθεση και φυσικά στο 15-12 του δ' σετ όπου αντί να αυξήσουμε τη διαφορά, χάσαμε την κόντρα και ήρθαν τα πάνω κάτω μετά κι από κάποιες καλές άμυνες του Ολυμπιακού. Πιστεύω πάντως ότι μπορούσαμε το κάτι παραπάνω...»,είπε ο κόουτς των γηπεδούχων, Γιώργος Γιάτσης και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος γιατί στο πρώτο σετ δεν ακολουθήσαμε τακτική μας ενώ όταν το κάναμε είδαμε ότι ήμασταν κοντά με τον Ολυμπιακό. Ισοφαρίσαμε και στο τρίτο, αλλά και στο τέταρτο σετ θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο».


Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καζάζης αρχικά σημείωσε: «Ήταν αναμενόμενο ότι θα είχαμε κόντρα γιατί ο Άρης παίζει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων του έχοντας βοηθηθεί κι από τα ματς στην Ευρώπη. Εμείς χωρίς να πιάσουμε σούπερ απόδοση πήραμε την καθαρή νίκη και είναι θετικό το ότι παίξαμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ζοριστούμε αν δεν τους χαλάσουμε την υποδοχή, το κάναμε στο πρώτο σετ, δεν τα καταφέραμε στα άλλα, ωστόσο είχαμε την απαραίτητη υπομονή».

Τέλος αναφερόμενος στο αήττητο σερί της ομάδας μας ο Ελληνας τεχνικός τόνισε: «Το πιο σημαντικό πέρα από τις νίκες είναι η σοβαρότητα που δείχνουμε. Το μυαλό μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι, έτσι συνεχίζουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε και εν όψει των Ευρωπαϊκών αγώνων που μας περιμένουν»
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ