2012-11-10 23:28:03
Φωτογραφία για Ο Γιάννης Λάτσιος απαντά στην κριτική για τα τουρκικά σίριαλ
Θέση για την κριτική που ασκείται στα κανάλια αναφορικά με τα πολλά τουρκικά σίριαλ που προβάλλονται, πήρε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ANT1, Γιάννης Λάτσιος.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του προγράμματος του καναλιού για τη νέα σεζόν, ο κ. Λάτσιος είπε αναφερόμενος στο ντόρο που έχει προκληθεί με τις τουρκικές σειρές: «Βεβαίως υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν καταλαβαίνω, όμως, γιατί δεν υπάρχουν αντιδράσεις, όταν παίζουμε σειρές από την Αμερική, την Αγγλία, την Κολομβία, το Μεξικό. Το ξένο πρόγραμμα πάντα υπήρχε. Ως προς το περιεχόμενο, μπορεί να υπάρχει συζήτηση. Οι απόψεις είναι σεβαστές και τις ακούμε με πάρα πολύ προσοχή».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην οικονομική πλευρά της συγκεκριμένης επιλογής σίριαλ, σημειώνοντας ότι «βεβαίως και υπάρχει, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του προγράμματός μας ή την ποικιλία του. Ξεκινήσαμε το τούρκικο πρόγραμμα, αλλά θέλω να σας θυμίσω ότι και άλλα κανάλια αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν τον ίδιο αριθμό σίριαλ, τα οποία προέρχονται από τη γείτονα χώρα. Είμαστε οι πρώτοι που ξεκινήσαμε αυτή την προσαρμογή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι στερούμε από τους τηλεθεατές μας την ποικιλία του προγράμματος μας».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ