2012-11-11 15:39:12
Φωτογραφία για Μεθυσμένοι εναντίον αστυνομικών και πολιτών. Τραυματισμοί και συλλήψεις
Μεθυσμένα αδέρφια χτύπησαν αστυνομικούς και πολίτες. Συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο με την διαδικασία του αυτοφώρου. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οδό Πυθίας στο Παγκράτι στην Λαμία, μετά τις 5 το απόγευμα. Ο ένας από τους δύο άνδρες επιστρέφοντας στο σπίτι του, χτύπησε με μπουνιές την οροφή ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ζημιά. Ο νεαρός ιδιοκτήτης του, ο πατέρας του και άλλοι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν.

Αυτό εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον μεθυσμένο άνδρα που τηλεφώνησε στον αδερφό του για να τον βοηθήσει. Εκείνος, επίσης σε κατάσταση μέθης, έφτασε στο σημείο αμέσως. Με το μηχανάκι του παρέσυρε έναν από τους γείτονες με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να τον τραυματίσει στο χέρι.

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια.

Στο σημείο έφτασαν 2 αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν τους μεθυσμένους άνδρες να ηρεμήσουν και να μπουν στο ασθενοφόρο για να πάνε στο νοσοκομείο.


Εκεί η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Τα αδέρφια επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτύπησαν τον έναν από αυτούς τον έριξαν κάτω και προσπάθησαν να του πάρουν το όπλο. Ευτυχώς επενέβησαν ένας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και άλλοι πολίτες και τους απομάκρυναν από τον πεσμένο στο έδαφος αστυνομικό.

Αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας.

Και πάλι όμως τα δύο αδέρφια αντιδρούσαν και χυπούσαν τους αστυνομικούς που αποφάσισαν να επέμβουν δυναμικά και κατάφεραν να τους βάλουν χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στα κρατητήρια της Α.Δ. Φθιώτιδας.

Οι γείτονες πάντως λένε πως οι δύο δράστες προκαλούν συχνά επεισόδια και ένταση ενώ και στο παρελθόν είχαν χτυπήσει παρκαρισμένα αυτοκίνητα
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (pre game)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (pre game)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ