2012-11-12 01:41:28
Φωτογραφία για Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12/11;
Τα Ζώδια Σήμερα 12 Νοέμβριου 2012

Κριός

21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που θέλεις. Πάντως, ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί τόσο η ερωτική σου δέσμευση. Σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος και να απολαμβάνεις την ελευθερία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.


Τα επαγγελματικά σου είναι σε ένα καλό δρόμο, φίλε Κριέ, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου μπορεί να στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο. Δείξε προσοχή, για να μην βρεθείς με χρέη στο κεφάλι σου.

Ταύρος

21/4-20/5

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, και θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός με τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και μην αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, που πρέπει να διαλευκάνουν το ομιχλώδες τοπίο, που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν λειτουργήσεις παρορμητικά, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό, είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα, που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις σε σημείο που θα σε ικανοποιήσουν.

Δίδυμοι

21/5-21/6

Το πάθος σου, αγαπητέ Δίδυμε, για όσα πιστεύεις σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό, δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω, φίλε Δίδυμε. Δημιούργησε μια ατμόσφαιρα, που ευνοεί τις ερωτικές στιγμές στη σχέση σου. Με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αν είσαι Δίδυμος, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και αποχή απο περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.

Καρκίνος

22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μαζί του, για να ξαναφέρεις την αισιοδοξία στη σχέση σας. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου θα έχεις στιγμές έμπνευσης, φίλε Καρκίνε, και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια δυναμικότερα από ό,τι συνήθως. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Λέων

23/7-23/8

Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη, αγαπητέ Λέων. Διάφορες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμούς. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση, που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, οι πλανήτες είναι πολύ καλοί μαζί σου. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της και να σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα.

Παρθένος

24/8-22/9

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα δεν θα είναι λίγες, αγαπητέ Παρθένε, και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, επικοινώνησε ουσιαστικά με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα μεταξύ σας και να νιώσετε και οι δύο όμορφα. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, η αυξημένη σου γοητεία μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, φίλε Παρθένε, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα είναι ικανό να εξισορροπήσει την κατάσταση.

Ζυγός

23/9-22/10

Το άγχος που σε έχει καταβάλει δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Δευτέρα, αγαπητέ Ζυγέ. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να αποφύγεις επιπόλαια λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από τον Τοξότη, δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο κάθε παρέας, που θα συναναστραφείς το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου σε βρίσκουν με διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, φίλε Ζυγέ, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Διαφορετικά, τα έξοδα που κάνεις θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

Σκορπιός

23/10-22/11

Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Υπάρχουν νέα δεδομένα στη ζωή σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και πλησίασε ερωτικά το σύντροφό σου. Κάτι τέτοιο θα αναθερμάνει το μεταξύ σας κλίμα. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βγες από το σπίτι και πέρνα όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στη δουλειά σου, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα με τη φόρα που έχεις πάρει, φίλε Σκορπιέ. Μην βιάζεσαι, ώστε να αποφύγεις τα λάθη, και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις φορολογικές και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις.

Τοξότης

23/11-21/12

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη από το ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Βγάλε τον ερωτικό εαυτό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών, για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην προβείς σε αποφάσεις ή αλλαγές. Καλύτερα να παγιώσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε κι άλλες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

22/12-19/1

Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και σε βάζει σε εγρήγορση για να λύσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε καλό είναι να αποφύγεις να τα κάνεις όλα μαζί και να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου και το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Στα οικονομικά, κάποια γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις που σε αγχώνουν, πριν σε πιέσουν περισσότερο και θολώσουν την κρίση σου.

Υδροχόος

20/1-19/2

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε, και σήμερα θα έχεις την διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή γιατί μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, απόφυγε κάθε συζήτηση, που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Δευτέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, αξιοποίησε την αποψινή βραδιά για να έρθεις πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Ιχθείς

20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις άλλο, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες, που θα είναι σημαντικές για την διεκπεραίωσή τους. Θα προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε καταπιεί. Κάνε εσύ μια έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα σε ακολουθήσει. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η θετική όψη της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, θα φέρει στο διάβα σου το άτομο που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, ίσως να έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση, γιατί όλα αυτά είναι πρόσκαιρα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, και θα υποχωρήσουν πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα.

Πηγή: myastro.gr

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2012/11/1211.html#ixzz2BxbzdJCO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στρατηγική έναντι παρακμής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στρατηγική έναντι παρακμής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ